Terrorattack i Stockholm

En lastbil har nu på eftermiddagen kört över folk i området vid Sergels Torg i Stockholm, närmare bestämt vid Drottninggatan och sedan kraschat in i en butik. Flera människor uppges ha dött och skadats. Det talas om att det kan röra sig om ett terrordåd. [Uppdaterad 2017-04-11, klockan 12:00]

När ni tittar på bilderna och läser resten kom då ihåg vilka som har orsakat detta! Kom ihåg att det har med massinvandringen att göra och att det är den globala och sionistiska eliten som styr samhället som är huvudansvariga för att vi har hamnat i denna situation!

Lastbilen lär ha stulits tidigare idag, vilket talar för att det inte bara är en olyckshändelse.

Det har talats om skottlossning på olika håll i Stockholm, men det verkar som att mycket rykten går. Uppgifterna är inte bekräftade. På SVT berättar ett vittne just nu vid kl. 17:25 om att en maskerad man hade setts skjuta vid platsen för lastbilsdådet.

En man greps i Märsta strax efter klockan åtta på kvällen. Han har uppgivit att han skyldig till attentatet i Stockholm. Förundersökning har inletts mot personen som är misstänkt för terrorbrott.

https://twitter.com/Aftonbladet/status/850412100828749825

Vid halv nio på kvällen berättade chefsläkaren på landstinget för SVT att en person hade avlidit på sjukhus till följd av olyckan och att femton skadade vårdades. Av de femton som vårdades var två barn. Av de femton skadade så är nio allvarligt skadade. Detta innebär alltså att antalet döda har ökat med en utöver de som dog på plats för lastbilsattacken.

Sammanlagt ligger dödssiffran nu på fyra personer. En på sjukhuset och tre på plats.

Informationskriget.se kommer att uppdatera allt eftersom här nedanför i detta inlägg. Scrolla nedåt för uppdateringar.

lastbilen-030

Lastbilens färd slutade när den kraschade in i Åhléns nära Sergels Torg.

lastbilen-031

Människor flyr från platsen.

Här nedanför kan den som vill se hur det såg ut när folk flydde från lastbilens framfart. Ett filmklipp filmat inifrån en butik som visar hur snabbt lastbilen kör efter gågatan.

signal-2017-04-07-152728-1-768x1025

Skadade och dödade människor.
Foto: Nordfront

IMG_1182

Bilden ovanför är vid korsningen Kungsgatan/Drottninggatan. Butiken “Bik Bok” som man kan se på bilden ligger där.

https://cdn-03.minfil.org/Gem408b1bf/9beef157-1491571957/IMG_1182.JPG

Här är platsen på Hitta.se.

 

terrorattack-stockholm-2017-april-020

http://archive.is/KQ2KG

 

LHkrGHC

Denne man har setts ledas iväg av polis. Det är inte känt om han är en av angriparna. En annan man greps efter klockan åtta på kvällen i Märsta.

Här grips mannen som leddes iväg av polisen på bilden här ovanför.

[Uppdatering 2017-04-11, klockan 12:00]

Ett av offren var en 11-årig flicka vars kropp formligen hade slitits i delar när hon blev överkörd av lastbilen. Bilderna av flickans kropp som först fanns med här på Informationskriget.se var väldigt starka eftersom de verkligen visar hur grymma terrordåd som dessa är, men sedan serverhotellet som Informationkriget.se ligger på, Binero, stängde ned bloggen på grund av dessa bilder så har Informationskriget tvingats att ta ned dem, vilket är lite larvigt med tanke på att dessa bilder ändå finns att se på flera andra ställen på nätet.

Den som vill se bilderna av den 11-åriga flickan, se hur den brutala verkligheten ser ut, kan gå till den bildsida som Gangrapesweden.com har lagt upp gällande terrordådet i Stockholm eller se bilderna på fria fildelningssidor som minfil.org här och här.

Uppenbarligen är det några som har klagat till Binero över att Informationskriget.se hade lagt upp dessa bilder, varpå Binero stängde ned sidan med argumentet att de ville skydda de anhöriga för att behöva se bilderna.

Saken är dock den att det är terrordådet och det som har orsakat att ett sådant kunde ske som har orsakat de anhöriga lidandet, det är inte bilderna av det som har inträffat som har orsakat lidandet.

Bästa sättet att hjälpa sådana som redan har blivit anhöriga till offer och alla de framtida offers anhöriga som kommer att komma av framtida terrordåd är att sätta stopp för det som kan göra att terrordåd som dessa kan ske och det gör man bäst genom att visa folk hur verkligheten ser ut, genom att väcka folks känslor så att de inser att vi inte kan ha mer av denna massinvandring som vi nu har.

Hade inte Rahkmat Akilov som terroristen i detta dåd hette varit här i Sverige så hade inte detta terrordåd inträffat. Så enkelt är det.

Genom att visa bilder som dessa kommer vi stoppa framtida “Rakhmat Akilovs” eftersom personer som han inte ens kommer att vara här i Sverige i de antal som de är idag.

Att Binero agerade som de gjorde i detta fall, att de inte tillåter att viktig information förmedlas till folket, att de inte brinner för yttrandefriheten och att de bara stängde ned hela Informationskriget.se i ett drygt ett dygn, istället för att höra av sig och påpekat att bilderna måste tas ned, gör nu att Informationskriget.se så snart som möjligt kommer att söka sig till ett annat serverhotell än Binero, ett där det fria ordet respekteras.

[Slut på uppdatering]

offer-021

Ännu ett offer.

hund-dodad-010

Även en hund dödades.

terrorattack-stockholm-011

Blodspår på marken.

tumme-upp-invandrarbarn-010

Ett invandrarbarn gör tummen upp inför kameran under denna tragedi.

tumme-upp-invandrare-011

Ännu en invandrare som verkar glad och nöjd.

insats-040

Massor av poliser fyllde gatorna i Stockholm. Insatsstyrkan sattes in.

Polis-Stockholm

Även inomhus fanns tungt beväpnad polis.

22 reaktion på “Terrorattack i Stockholm

  1. admin Inläggsförfattare

   Självklart är det jobbigt för anhöriga att se dessa bilder, men långt mycket viktigare än att några få individer ska slippa se sådant är att det svenska folket får se hur brutal verkligheten är och vad “våra ledares” politik och massinvandring leder till. Därför är det viktigt att visa bilder som dessa.

 1. anonym

  Det man ska tänka noggrant på, ett så uppenbart mönster som skrämmande många i Sverige verkar vara totalt blinda för, är religionen som dessa odjur följer. Man måste skilja på kristna och muslimer. Många kristna har flytt muslimska länder pga folkmord, våldtäkt och andra barbariska dåd och i sin tacksamhet kämpat och anpassat sig för att bidra till samhället. Dra inte alla invandrare över en kam, utan lär er att skilja på människa och människa, det är inte så svårt. Kom ihåg att de kristna som en gång i tiden flytt dräggen står på er sida i ofantligt större grad än vad Medelsvensson-pk gör.

  1. admin Inläggsförfattare

   Visst har väl religionen en del i det hela att göra, men jag lutar själv åt att det mesta i skillnaden i beteende som påverkar benägenheten att använda våld och begå brott beror på arv snarare än miljö, alltså ras snarare än religion.

   1. anonym

    Jag håller med om att det gör större nytta än skada att bilderna visas. “En bild säger mer än tusen ord” stämmer verkligen här. Folk behöver se bilder för att förstå. Vilken effekt hade inte den uppspolade lilla pojken på stranden globalt? Hur mycket info folk än hade matats med under lång tid gav det ändå inte samma upphov till inlägg, artiklar, debatter och bidrag. Tyvärr är det så.

    Angående arv och vilka som tenderar att begå sådana här brott faller religionen också under arv och ras. Religionen har format människor i de kristnas fall sedan 300-talet och i muslimernas fall sedan 600-talet, dvs väldigt lång tid. Islams bud om “öga för öga, tand för tand” och “jihad” för att inte tala om mannens rätt att slå sin fru, utnyttja henne sexuellt och ha flera fruar samtidigt är några exempel på beteenden och arv som grott och utvecklats inom islam. Därför hamnar fler muslimer “snett”, sedan om desse feltolkat sin koran som i verkliga fallet är en fredens bok eller ej tror jag inte riktigt på, men visst så kan det vara om vissa vill påstå det.

  1. admin Inläggsförfattare

   Det finns ingenting främlingsfientligt i att vara emot massinvandring och för att de flesta som har släppts in i Sverige de senaste årtiondena återvänder. Det handlar om att skapa ett samhälle som är bra för vårt folk. Bara för att man är för sitt eget folk så betyder det inte att man är emot eller hatar andra. Jag är för andra folks rätt att leva på det sätt de vill i sina länder.

 2. anonym

  När hörde du senast om en kristen terrorist? Kyrkorna som bombades sönder i Egypten senast igår med hundra döda är bara ytterligare ett exempel på tortyren som muslimer utövat på kristna i hundratals år och håller på än idag, 2017!! Kristendomen har inte en fläckfri historia men det som pågår just nu är ett försök att i modern tid omvandla världen till ett muslimskt styre, och än så länge går det framåt för dessa kackerlackor som skördat så många oskyldiga liv.

Kommentera