Varför uppmanas Europa att offra sig för Ukraina?

Informationskriget har översatt en tänkvärd text som Gregory Conte från amerikanska National Justice Party nyligen skrev på Telegram angående att Europa nu uppmanas att offra sig för Ukraina.

Översättning: Tobias Lindberg 2022-03-09

Är den inte konstigt, tanken att Europa nu måste kämpa för att behålla Ukraina? Två gånger under förra seklet, efter Brest-Litovsk och före slaget vid Cherkassy, hade Europa Ukraina. Men båda gångerna tvingades Europa att ge upp sin kontroll på grund av angloamerikanska styrkor, som, vilket borde vara onödigt att nämna, gick sina judiska ledares ärenden.

Och ändå kräver samma människor idag att Europa återigen ska offra sig för att rädda Ukraina? Om det var så viktigt för dem att Ukraina förblev europeiskt så hade allt de hade behövt göra ha varit att inte attackera Tyskland. Men inte.

Naturligtvis har denna kamp inget att göra med Ukraina, eller europeisk styrka och enhet, utan allt att göra med att bevara judisk makt i Europa och Amerika, och med att berika jordens avskum, krigsprofitörerna och finansiärerna, som hycklande uppmanar oss att utgjuta vårt blod.

Gregory Conte

 

Här kan inlägget läsas på Telegram.

Följ Gregory Conte på Telegram.

Följ National Justice Party här.

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *