Rittenhouse gjorde inget fel!

Skytten i Kenosha, den sjuttonåriga Kyle Rittenhouse, har nu arresterats och anklagas för mord, men av allt att döma så gjorde han inget fel utan försvarade sig bara mot den mobb som anföll honom.

Text: Tobias Lindberg 2020-08-27

I söndags släpptes ett filmklipp som visade hur en en svart man i Kenosha, Wisconsin, blev skjuten med flera skott av polis efter att han under ett bråk med polisen hade försökt ta fram en kniv som han hade i bilen. Händelsen utlöste stora upplopp där framförallt anarkister och BLM-anhängare stod för våldet och förstörelsen.

Under den tredje natten av upplopp, natten mot onsdagen den 26 augusti, försökte en hel pöbel av upploppsmakare attackera den 17-årige Kyle Rittenhouse, som dock försvarade sig med sitt halvautomatiska AR-15-gevär. Det hela resulterade i att tre av de som anföll blev skjutna och av dem dog två och den tredje fick en stor del av överarmen bortskjuten.

Rittenhouse befann sig på platsen den kvällen för att tillsammans med andra i en slags milis försvara småföretag från att bli förstörda och plundrade, men blev på något sätt avskild från resten av gruppen, varpå anarkister började jaga honom.

Det finns ett stort antal filmklipp och foton som på ett tydligt sätt och ur flera olika vinklar visar vad som skedde under de två korta episoderna när Rittenhouse försvarade sig, varav några är med i denna artikel. Trots detta kommer nog vanlig mainstreammedia med största sannolikhet att undvika att visa något av detta och istället framställa det som att Rittenhouse var den som attackerade oskyldiga samtidigt som ett till stora delar partiskt myndighets- och rättssystem kommer att se till att han blir dömd.

Vad hände?

I den första situationen ser man hur Rittenhouse blir jagad av Joseph Rosenbaum, den rödlätta korta man som blev skjuten i huvudet och som fanns med i en notis på Nordfront. Rosenbaum ses på kort håll slänga något mot Rittenhouse som missar och sedan hinner han upp Rittenhouse som precis i det läget vänder sig om och skjuter.

I den andra situationen jagas Rittenhouse längs en gata och man hör röster som ropar ut att han är skytten, att de ska ta honom och så vidare. En person försöker slå till honom medan han springer, men verkar missa. Efter att han sprungit ytterligare några tiotal meter så snubblar Ritthouse av någon anledning och då passar flera stycken på att attackera honom medan han ligger ner.

Det första som händer är att en svart man hoppsparkar Ritthousen som efter fallet precis har hunnit sätta sig upp och skjuter mot angriparen samtidigt som han träffas av sparken. Det är oklart om skottet träffar eller inte. Rittenhouse vräks omkull av sparken och ligger ner på marken när Anthony Huber bråkdelen av en sekund senare slår mot Ritthouses huvud med en skateboard, men träffar inte så bra. Det gör däremot Rittenhouse som ögonblicket efter, medan han ligger ned, skjuter och träffar Huber i magen, vilken springer några steg innan han faller ihop och blir liggandes. Samtidigt som sekvensen med Huber pågår kommer en tredje angripare Gaige Grosskreutz inspringande från höger i bild med en pistol i högerhanden. När skottet mot Huber avfyras blir Grosskreutz rädd och stannar. Han liksom kryper ihop och skyddar sitt huvud. Rittenhouse som fortfarande sitter på marken riktar sitt vapen mot Grosskreutz men skjuter inte eftersom angriparen då står stilla med händerna upphöjda i luften. Sedan kastar sig plötsligt Grosskreutz snett framåt i vad som kanske var ett anfall varpå Rittenhouse skjuter och träffar honom i armen.

Under tiden detta inträffar flyr övriga som finns runt omkring och Rittenhouse reser sig och börjar vaksamt gå vidare i riktning mot där polisen finns.

Rosenbaum och Huber avled av sina skador och Grosskreutz fick en stor del av sin överarm bortskjuten.

Film- och bildbevis

Bitchutefilmklippet här nedanför förklarar på ett bra sätt och steg för steg det mesta av det som hände vid båda tillfällena när när det sköts.

https://www.bitchute.com/embed/AsB8p0ox2qYh/

De som vill förstora filmklippet kan göra det här.

Här nedanför är ett kort bitchutefilmklipp där man i slow motion kan se hela sekvensen när Rittenhouse har snubblat och är nere på marken.

https://www.bitchute.com/embed/S5HiWtMeG8LN/

De som vill förstora filmklippet kan göra det här.

Här ser man en bild av hur Huber slår med sin skateboard på Rittenhouse, vilket tydligt syns i flera av filmklippen som finns.

Här är två bilder som visar att Grosskreutz har en pistol i högerhanden, innan och efter att han blev skjuten.

Här nedanför är en kortare snutt av slow motion-filmklippet som visar sekvensen just när Grosskreutz kommer springande in från höger och där man kan se att han verkar hålla en pistol i högerhanden.

https://www.bitchute.com/embed/cBIzGawA65o5/

Den som vill förstora filmklippet kan se det här.

Alla tre som blev skjutna var tidigare dömda

Det har kommit fram att alla tre som blev skjutna tidigare hade dömts för brott. Huber var bland annat dömd för hustrumisshandel och Rosenbaum för att ha haft sex med en minderårig. Även Grosskreutz var tidigare dömd och som sådan har han ingen rätt att bära pistol.

Anthony Huber, 26, was shot & killed in Kenosha, Wisc. at the BLM riot. He was filmed chasing down the armed teen and hitting him when he was on the ground with a skateboard. He has a criminal history that includes charges of battery & repeat domestic abuse. #KenoshaRiots pic.twitter.com/1rvx7ltKKS

— Andy Ngô (@MrAndyNgo) August 27, 2020

The third who was shot (& survived) is Gaige Grosskreutz, 26. He’s a member of the People’s Revolution Movement. He was filmed chasing after the teen w/a pistol. He was shot at close-range in the upper arm. He has a criminal record that includes being intoxicated & armed w/a gun. pic.twitter.com/U9Q3R7pcPH

— Andy Ngô (@MrAndyNgo) August 27, 2020

Rittenhous gjorde som rubriken i denna artikel säger ingenting fel. Han hade ett gott uppsåt när han befann sig i Kenosha, då han bara ville hjälpa samhället och stoppa de som plundrade och förstörde. Vidare använde han självförsvar på ett sätt som troligtvis är tillåtet enligt lag i Wisconsin. Eventuellt finns det regler för att personer under 18 år inte får bära samma vapen som en person över 18 år får, men det är en mindre allvarlig typ av brott.

Det är många människor som den senaste tiden har skadats allvarligt och dödats av anarkister och BLM-anhängare för att de inte har försökt eller kunnat försvara sig själva. Skulle inte Rittenhouse ha försvarat sig så skulle han med stor sannolikhet antingen varit allvarligt skadad eller död vid det här laget.

Om man ska ha några invändningar mot Rittenhouse, vilket man nog inte ska, så är det kanske det att han lade energi på och kämpade för sådana personer och grupper som inte kämpar för honom. Efter det som skedde i Kenosha översvämmades media av bilder på Rittenhouse på Trump-möten och Blue Life Matters-möten. Detta visar att han kämpade för presidenten och rättsväsendet trots att de knappast står på hans sida, utan snarare bekämpar sådana som Rittenhouse.

Vi kan hoppas att det inte blir så, men tyvärr är sannolikheten stor att de Rittenhouse ville kämpa för är precis de krafter som först kommer att demonisera honom och sedan låsa in honom för att sedan kasta bort nyckeln för gott.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *