Var inte den styrande elitens nyttiga idioter

Slut upp med Nordiska motståndsrörelsen i Göteborg imorgon. Revoltera mot de verkliga förbrytarna, de som styr världen, som påbörjar alla krigen, som äger medierna och som kontrollerar det internationella banksystemet. Var inte den styrande elitens nyttiga idioter genom att gå på lögnerna i deras medier.

Text: Tobias Lindberg 201-09-29

nordiska-motstandsrorelsen-demonstration-001

Nordiska motståndsrörelsen växer snabbt och de som styr är rädda för den kraft rörelsen håller på att bygga upp. Deras fruktan syns i den hets vi nu ser i medierna mot morgondagens demonstration i Göteborg. Anledningen till rädslan är att Motståndsrörelsen i en nära framtid kommer att ställa den styrande eliten här i norden inför rätta och tillsammans med nationella rörelser i andra länder kommer att sätta ett stopp för den styrande elitens förtryck av världens folk och krossa deras internationella banksystem.

Så, slut upp med Nordiska motståndsrörelsen i Göteborg imorgon den 30 september!

Gå inte på mainstreammediernas propaganda om vilka som står på den ”goda” respektive ”onda” sidan imorgon. Glöm inte bort att de som kontrollerar dessa medier som nu ylar i falsett är samma elit som har startat alla krig i modern tid, som kontrollerar världens vapenhandel, som styr EU och som sitter i G20 och i Bilderberggruppen och överlägger hur de bäst ska suga ut världens folk.

Hetsen mot Motståndsrörelsen har den senaste tiden nått osannolika nivåer, vilket nedanstående filmklipp tydliggör på ett lite lustigt sätt.

Fråga er själva hur det kommer sig att de som styr är så beslutsamma att krossa Nordiska motståndsrörelsen? Tror ni att det är för att de bryr sig så mycket om oss vanliga människor?

Har ni aldrig funderat över hur det kommer sig att ledarna för EU, G20-länderna, IMF med flera plötsligt verkar stå på samma sida som er som anser er vara vänster, som är fackligt engagerade, som står på den lilla människans sida mot de som styr världen?

Jo, svaret på detta är att ni i detta faktiskt står på fel sida.

Jag själv var vänster tidigare och trodde precis som de flesta av er att nationalsocialister och andra nationella var dåliga, att de var kunniga eller onda. På senare år har jag dock insett att så inte är fallet, utan att vi i detta har blivit lurade. Hjärntvättade.

stod-donera-swish-013

Idag är jag nationell, men kämpar fortfarande i huvudsak mot samma huvudfiender som jag gjorde när jag såg mig själv som socialdemokrat eller som vänsterpartist eller när jag var aktiv inom Rättvisepartiet socialisterna eller när jag stod och vägde mellan om jag hörde borde gå med i Enhet eller De fria.

Min kamp är i stort fortfarande densamma, bara det att jag har lärt mig att bättre se igenom all desinformation som de som styr är så mästerliga på att sprida.

Var inte den styrande elitens nyttiga idioter. Tänk igenom varför de rikaste familjerna och individerna i världen vill att ni ska hata oss nationella. Gör inte som deras mainstreammedier vill att ni ska göra imorgon, utan slut istället upp med Motståndsrörelsen så påbörjar vi tillsammans den kamp som en gång för alla kommer att krossar den styrande eliten!

Lyssna gärna här när Nordiska motståndsrörelsens presstalesman, Pär Öberg, i en intervju hos Ingrid & Conrad berättar om vad Nordiska motståndsrörelsen vill uppnå. Om ni tidigare bara har hört mainstreammedierna version om Motståndsrörelsen så kommer ni att bli förvånade. Det ni har fått höra tidigare är nämligen inte sanningen, utan bara vad den styrande eliten säger om sin största fiende.

Här står allt det praktiska om demonstrationen imorgon och här nedanför kan ni se Nordiska motståndsrörelsens mobiliseringsfilm inför imorgon, 30 september, i Göteborg.

Sprid denna text till fler!

Imorgon står vi sida vid sida i Göteborg, tillsammans mot förbrytarna!

Referenser

https://youtu.be/R7NmPhStfU0

https://www.spreaker.com/user/9063921/ingrid-och-conrad-110-med-paer-oeberg

http://www.revoltera.nu/

Kommentera