Gangrape Sweden – Gruppvåldtäkter i Sverige

Om någon har missat sidan Gangrape Sweden, så är det dags att ni går in och tittar på den nu! Där kan man se den rena statistiken som visar hur otroligt överrepresenterade invandrare är när det kommer till allvarlig sexualbrottslighet, som gruppvåldtäkter och grova våldtäkter.

Text: Tobias Lindberg 2017-05-23

 gangrapesweden-010

Sidan Gangrape Sweden är gjord av en utlandssvensk som tröttnade på att BRÅ så sällan kommer ut med tillförlitlig statistik gällande sexualbrottsligheten i Sverige. Så han gjorde en sida där alla relevanta domar läggs upp allt eftersom och förs in i statistikdatabasen. Detta för att gå förbi BRÅ som i dagsläget har blivit allt mer irrelevant, då de inte utför det arbete de ska göra.

https://www.gangrapesweden.com/

stod-donera-swish-013

Viktigt att förstå är att Gangrape Sweden är sin egen referens. Den som misstror informationen kan bara sätta sig och gå igenom domarna och kontrollera statistiken själv. Alla domar finns där och den som är skeptisk kan bara beställa mållistorna och de aktuella domarna direkt från domstolarna och sedan sätta sig och börja räkna.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *