Ännu en muslimskt sexring avslöjad i England

Ännu en sexring har uppdagats i England, där hela 27 pakistanier, araber eller vad det nu är har våldtagit och utnyttjat engelska underåriga flickor. En eller flera av flickorna var så unga som 11 år.

Text: Tobias Lindberg 2017-04-20

Hur många nya “Rotherham” ska behöva avslöjas innan engelsmännen slutligen gör upp med detta? Innan de får nog och bara slänger ut alla rasfrämlingar ur sitt land? För det kommer att hända till slut om detta fortsätter.

Bara så att ni som läser detta förstår så pågår detta med största sannolikhet även här i Sverige, att utländska gäng, bestående av “sexuella rovdjur”, drogar och utnyttjar underåriga socialt utsatta etniskt svenska flickor. Flickor som kommer från trasiga familjer och som bor på HVB-hem, de mest utsatta och oskyddade som finns i vårt samhälle.

stod-donera-swish-013

Anledningen att vi inte hör något om det är troligtvis bara för att våra myndigheter och medier fortfarande mörkar det hela, precis som de brittiska motsvarigheterna gjorde ända fram tills Rotherham-historien slutligen exploderade och avslöjade att bara i denna enda stad så hade minst 1400 barn, de allra flesta flickor och en del så unga som 11 år, under en tid av 16 år, blivit sexuellt trakasserade, utsatta för hot, utpressning, våld, våldtäkter, gruppvåldtäkter, blev kidnappade och blev tvingade att prostituera sig av kriminella ligor som främst bestod av pakistanska män. Likadant har det sedan visat sig vara i nästan varje engelsk stad.

Det som pågår är en fullkomlig katastrof! Hur länge ska vi tillåta att det fortsätter?

Här kan ni läsa om det senaste i avslöjandet i England:

http://www.dailymail.co.uk/news/article-4405262/27-men-2-women-court-child-sex-neglect-case.html

Här är en av texterna jag har skrivit om det som hände i Rotherham:

http://www.informationskriget.se/2016/02/08/gruppvaldtakter-en-vanlig-del-av-att-vaxa-upp/

1 tanke kring ”Ännu en muslimskt sexring avslöjad i England

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *