Uppvaknandet har börjat

I en trailer för dokumentären “Adolf Hitler: The Greatest Story Never Told” visar dokumentärens skapare Dennis Wise ett bra exempel på hur uppvaknandet har börjat även bland grupper där man kanske inte hade förväntat sig det.

Text: Tobias Lindberg 2017-04-06

uppvaknandet-har-borjat-010

I en trailer för dokumentärfilmen “Adolf Hitler: The Greatest Story Never Told” kan man se den afroamerikanske pastorn Ray Hagins hålla ett starkt och känslofyllt tal där han bland annat förklarar att Adolf Hitler inte var någon ond galning som ville förslava världen, utan att han i verkligheten bara ville befria världen från dess värsta lögnare och bedragare.

De lögnare och bedragare pastorn talar om var såklart den tidens globala politiska och finansiella elit som närmast fullständigt hade lyckats förslava det tyska folket.

stod-donera-swish-013

Här kan man höra pastor Ray Hagins egna ord i denna trailer för dokumentären:

Jag vill verkligen rekommendera alla som ännu inte har sett “Adolf Hitler: The Greatest Story Never Told” att se den!

Den officiella versionen av vår historia har alla hört, den har vi fått inpräntad i oss sedan vi var små, medan denna dokumentär är den alternativa berättelsen om vad som hände före, under och efter de båda världskrigen och det är en berättelse som väldigt få har hört.

Titta på dokumentären och bedöm sedan själv vad du tror verkligen hände. Har du bara en sida av en berättelse så är du verkligen inte i en position att bedöma någonting.

Tro inte heller att detta med världskrigen är gammalt och att det inte har någon betydelse för saker och ting idag. Många tror så och ingenting kan vara mer felaktigt. Allt detta påverkar än idag det mesta som sker i världen. Människors uppfattningar om orsakerna till krigen och vilka som bär skulden för dem är till stor del det som håller oss förslavade än idag.

Så låt inte hjärntvätten som vi alla sedan barnsben har utsatts för få dig att inte se denna dokumentär. Trotsa de inpräglade känslorna av att detta är sådant du inte får ta del av. Se dokumentären och bilda dig en egen uppfattning.

Dokumentären bygger på sådana uppgifter från forskare och vittnesmål från inblandade som normalt sett inte brukar släppas fram i den officiellt godkända historieskrivningen. Att de inte brukar släppas fram beror inte på att de inte är korrekta, utan på att de skulle förstöra den lögn som den officiella historieskrivningen är. Dessa alternativa uppgifter och vittnesmål illustreras på ett mycket gripande sätt i 25 avsnitt om vardera ungefär 15 minuter som skaparen Dennis Wise har satt ihop med hjälp av historiska dokumentära filmklipp och filmklipp från olika spelfilmer.

Här kan man se hela dokumentären i ett enda nästan sex timmar långt avsnitt på Youtube:

Här är dokumentärens hemsida, där man förutom att se samtliga avsnitt även kan ta del av en hel del extramaterial, texter och annan information:

http://thegreateststorynevertold.tv/

För den som vill så finns “Adolf Hitler: The Greatest Story Never Told” även i en svensktextad version skapad av några personer som är anslutna till Nordiska Motståndsrörelsen.

För den som vill se hela pastor Ray Hagins predikan så finns det här.

Avslutningsvis ska sägas att om någon skulle få för sig att det som jag skriver i denna artikel skulle vara någon slags hyllning eller uppmaning till förintelse av något folkslag så kan jag meddela att så verkligen inte är fallet.

För den som vill veta mer rekommenderar denna artikel som förklarar det viktigaste på ett bra sätt och har massor av länkar och referenser för den som vill kontrollera informationen eller till och med fördjupa sig ännu mer.

Dessutom, om jag nu skulle råka ha helt fel om allt detta, vilket jag vet att jag inte har, men om vi ändå bara för resonemangets skull säger att förintelsen verkligen gick till på det sätt som den officiella historieskrivningen säger att den gjorde, så är i vilket fall inte förintelse av något folkslag någonting som jag vill se eller som jag förespråkar.

Referenser

https://youtu.be/5wcwXWflUTk

https://youtu.be/7XExjrZxTdk

http://thegreateststorynevertold.tv/

https://www.youtube.com/playlist?list=PLcnII2V68O2i8mNLHvTNNCnPhYuXb0e2t

https://youtu.be/L7b8UWfi8mo

https://www.nordfront.se/forintelsen-ar-en-bluff.smr

3 tankar kring ”Uppvaknandet har börjat

 1. Lillemor dahlstedt

  Jag har sett den här dokumentären och tyckte den var enormt bra.
  Äntligen historian om den här mannens driv och kärlek till sitt folk och fosterland
  Äntligen någon som tar upp alla de andra människornas som dog och utan denna evinnerliga mur av mörkning från Judarna.
  Jag tyckte att dokumentären var rättvis och tyckte om att inte behöva se Judarna hela tiden som skall framträda och sörjas som offer när det var 60 miljoner människor som fick sätta livet till.
  Tack för en mycket skickligt gjord film.
  Jag älskade musiken i dokumentären också

  Svara
 2. Martin Gustavsson - Vetenskapliga partiet

  Jag förstår varför segrarmakterna valde att ljuga och fortsatte att upprätthålla vissa lögner. Jag vet inte heller om det var helt fel att göra det med tanke på omständigheterna just då, men vid någon punkt bör man rimligen rätta till historieskrivningen, särskilt då det saknas hållbar bevis för många av lögnerna. Men helt klart är krig grymt som fan och helt klart förekommer det brott mot krigets lagar även idag.

  Att enbart döma nazisterna för brott mot krigets lagar är naturligtvis fullkomligt befängt. Det behövs uppryckning på den punkten även idag, när uppenbarligen IS-folk (som f.ö. ofta gillar Hitler p.g.a. judehatet) far in och ut ur Sverige utan minsta åtgärd och förmodligen ligger bakom precis var ända en av de gasattacker som utförts i Syrien och Irak.

  Svara

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *