Irakier åtalas för att ha tafsat på journalisten Felicia Stadling

Efter journalisten Felicia Stadlings uppmärksammade inlägg på Facebook om att flera män tafsade på henne när hon för två månader sedan var på nattklubb så har det skrivits en hel del i medierna om problemet med mäns tafsande. Ännu mer har det blivit efter att en av männen åtalades i torsdags, men nästan inga medier har nämnt att mannen är medborgare i Irak.

Text: Tobias Lindberg 2017-01-14

irakier-atalas-tafsade-felicia-stadling-010

Det var natten mot den 6 november som journalisten Felicia Stadling och flera andra kvinnor blev sexuellt ofredade på en nattklubb i Lidköping av flera olika män.

Felicia Stadling berättade två dagar senare i ett inlägg på Facebook att hon hade blivit daskad i rumpan av två olika män under kvällen, att en tredje hade hållit fast henne på dansgolvet och att fjärde hade passat på att smeka hennes underliv bakifrån utanpå hennes trosor när hon stod i kön till garderoben. Något hon däremot inte berättade något om var gärningsmännens etnicitet. Senare polisanmälde hon två av männen.

Här om dagen åtalades en 34-årig irakisk man vid Skaraborgs tingsrätt för att “oinbjuden ha tryckt sitt könsorgan mot Felicia Stadlings bakdel på dansgolvet, samtidigt som han greppade henne om midjan” samt för att vid ett annat tillfälle ha greppat “henne mellan benen och smekt hennes könsorgan utanpå trosorna“. Förutom det han gjorde mot Felicia Stadling så gäller åtalet även sexuellt ofredande av tre andra kvinnor samt ofredande och misshandel mot två andra kvinnor.

stod-donera-swish-012

Bland annat har SVT, GP och flera andra medier skrivit om detta, men bara några få alternativmedier som t.ex Fria Tider har nämnt något om det som är så vanligt vid sexuella ofredanden som dessa, att mannen som gjorde detta är en arab. Inte ens Felicia Stadling nämner något om detta.

Här kan den som vill läsa åtalet som visar vad den irakiske mannen har gjort mot dessa sammanlagt sex kvinnor.

att-gora-001Förutom att vara överrepresenterade vid sexuella ofredanden så är män från Mellanöstern och Afrika även överrepresenterade vid grova vålds- och sexualbrott. Bevisen som finns för detta i statistiken och forskningen samt vad vi som folk och nation måste göra om vi vill få ordning på Sverige kan ni läsa mer om i inlägget “Vad som måste göras“.

Något som jag inte har sett nämnas någon annanstans är att alla kvinnorna som blev utsatta är etniskt svenska kvinnor. I vart fall verkar de vara det utifrån namnen i åtalet och bilderna av dem på sociala medier. Även detta, att män från Mellanöstern och Afrika ger sig på etniskt europeiska kvinnor när de tafsar, kränker, misshandlar och våldtar, är väldigt vanligt.

Här kan den som vill läsa Felicia Stadlings första inlägg på Facebook om vad hon råkade utför. Här kan det hon skrev efter att mannen hade åtalats läsas. Om utifall hennes poster skulle försvinna så finns dessa samt kommentarerna arkiverade här och här.

Referenser

https://minfil.org/W61es2b9b8/Skaraborgs_TR_B_147-17_Aktbil_1.pdf

http://archive.is/tVUFE

http://archive.is/3ZRbW

3 tankar kring ”Irakier åtalas för att ha tafsat på journalisten Felicia Stadling

 1. Peter the Kid

  I deras muslimska snedvridna värld så tror de att det är bara att ta för sig.
  Djur är dom, inte människor

  Svara
 2. Jonas Robertson

  Var är din kommentar om 60-åringen som nu skall inför rätta? Grov våldtäkt mot flera barn. Varför skriker du inte att mannens etnicitet skall skrivas ut i medierna? För att han är svensk kanske?

  Svara
  1. admin Inläggsförfattare

   Informationskriget skriver inte om det eftersom jag inte hinner skriva om allt och för att de vanliga mainstreammedierna ändå rapporterar om det som om han vore svensk. Även i fall där det inte är svenskar som har begått ett brott så skriver mainstreammedierna att det är svenskar och därför har vi inom alternativmedierna tagit på oss att visa att en stor andel av gärningsmännen inte är svenskar. Vi inom alternativmedia har inte resurser att skriva om och följa allt som pågår.

   Svara

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *