Folkviljan gjorde Trump till president

Trots att mainstreammedierna gjorde allt de kunde för att motarbeta och smutskasta honom så valde det amerikanska folket Donald Trump till president.

Text: Tobias Lindberg 2016-11-09

donald-trump-president-001

Donald Trump vann presidentvalet och blev därmed USA:s 45: president.

Redan för ett par veckor sedan började det kännas mer och mer säkert att Trump skulle vinna presidentvalet i USA. Medierna gjorde allt vad de kunde för att motarbeta och smutskasta honom, men ändå var han enormt populär hos folket. Det som gjorde detta tydligt var hur Trump hela tiden fyllde arenor till bristningsgränsen när han höll tal, medan Hilary Clinton talade inför halvtomma högstadiesalar. Mainstreammedierna gjorde så gott de kunde för att dölja detta, men det gick inte att dölja för den skarpögde.

stod-donera-swish-012

Vi kan i dagsläget inte vara säker på att Trump kommer att bli en bra president, men det som sades på valvakan på Red Ice tycker jag på ett bra sätt förklarar varför vi ändå gläds åt att han vann. Det löd ungefär så här:

“Visst är det osäkert hur Trump kommer att bli som president om han vinner, men saken är att med Hillary så vet vi att det kommer att bli illa. Vi hoppas på Trump för att det med honom finns en möjlighet att han kanske kan bli en bra president eller i alla fall mindre dålig.”

Nu kommer det att vara den nationalistiska rörelsens uppgift att pressa Trump till att hålla vad han har lovat och vi kan hoppas att han är minst lika bra som han har framställt sig eller till och med ännu bättre. Även om han skulle vara bra så kommer han inte ha det lätt att genomföra det han vill eftersom han kan få svårt att få med sig senaten och kongressen i allt han vill.

Troligtvis är inte Trump en av oss och därför måste den nationalistiska rörelsen fortsätta att bygga sig själv starkare så att globalisterna längre fram ska kunna besegras. Om den nationalistiska rörelsen i USA blir starkare så kommer det även att stärka oss här i Europa och när vi har blivit tillräckligt starka så kommer vi att återta våra hemländer från utländska inkräktare och intressen.

2 tankar kring ”Folkviljan gjorde Trump till president

 1. Conny Lundberg

  Bra skrivet, Tobias!!!
  Just nu befinner vi oss i Polen och härifrån ser vi allt tydligare hur indoktrineringen i Sverige är.
  Varje delseger leder framåt mot frihet; först Brexit och nu Trumps och det kommer bara att
  fortsätta!

  Svara

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *