Vägvalet

Tidigare har svenska flickor och kvinnor kunnat vara relativt säkra så länge de inte var på skumma platser på konstiga tider, men denna ordning har nu på grund av massinvandringen alltmer kommit att upphöra. Tecken på detta är händelser som de i förrgår när en 14-årig flicka tidigt på kvällen överfölls av fyra män som försökte slita av henne kläderna och igår när en utländsk man försökte dra in en 16-årig flicka i sin bil när hon var på väg till skolan på morgonen. Framför oss ligger ett vägskäl med två val, kamp eller passivitet. Kämpar vi så kommer vi att med all säkerhet att återta vårt land, förblir vi passiva så kommer våra flickor och kvinnor snart inte kunna fortsätta att röra sig så fritt ute i samhället som de har kunnat tidigare. Fler alternativ finns inte. Vad väljer du?

Text: Tobias Lindberg 2016-09-15

vagvalet-010-fb-anpassadHändelsen där de fyra männen överföll och försökte dra kläderna av en 14-årig flicka rubriceras av polisen som ett våldtäktsförsök och skedde vid Stadsparken i Sala kl. 20:45, precis efter att hon klivit av bussen och var på väg hem. Flickan kämpade emot, vilket fick dem att ge upp och fly från platsen.

http://www.svt.se/nyheter/lokalt/vastmanland/14-aring-utsatt-for-valdtaktsforsok

Polisen och medierna har inte velat ge ut signalementen på de fyra männen, men för alla som är lite insatta i det som sker så är det uppenbart att de fyra männen med största sannolikhet var utlänningar. Svenska män överfaller inte flickor eller kvinnor i grupp på det sättet. Förhoppningsvis grips de skyldiga snart eller så får vi förhoppningsvis inom kort reda på gärningsmännens signalement på något annat sätt.

Situationen där en utländsk man plötsligt försökte dra in en 16-årig flicka i sin bil när hon var på väg till skolan skedde mellan kl. 07:50 och 07:55 nära Bäckadalsskolan i Jönköping. Gärningsmannen beskrivs som en kort man i 30-årsåldern med mörkt hår som inte talade svenska och som körde en röd bil.

http://www.friatider.se/16-arig-flicka-overfallen-i-jonkoping-idag

https://polisen.se/Jonkopings_lan/Aktuellt/Handelser/Jonkopings-lan/2016-09-15-1041-Ofredandeforargelse-Jonkoping/

stod-donera-swish-012

Det är verkligen en annan situation idag än vad det var för 20–40 år sedan och försämringen går allt snabbare. Idag sker dagligen sådant som skedde med dagars eller veckors mellanrum för bara några år sedan och varje vecka sker sådant som tidigare skedde med månaders mellanrum.

Ytterligare exempel på hur illa det har blivit är det nya svenska gruppvåldtäktsrekordet från i somras där sex gruppvåldtäkter utfördes mindre än fyra dygn.

http://www.informationskriget.se/2016/07/29/gruppvaldtaktsrekordet-fortsatter-att-stiga/

Saken är att vi inte bara kan fortsätta att leva så här, med risken att vår egen fru eller våra egna döttrar blir nästa offer. Alla de gruppvåldtäkter, våldtäkter, våldtäktsförsök, ofredanden och annat sådant som sker varje dag, varje vecka och varje månad är tecken på att vi inte kan fortsätta att leva på samma sätt som vi alltid har gjort.

Framför oss på vägen ligger ett vägskäl som vi närmar oss snabbt. Ett val måste göras omgående. Antingen börjar vi svenska män att kämpa för att vända utvecklingen genom att slänga ut inkräktarna och straffa folkförrädarna som öppnade upp vårt land för massinvandringen eller så kommer vi snart att börja tvingas att se till att våra flickor och kvinnor är säkra genom att de håller sig hemma mer och att vi alltid är nära dem när de är ute i samhället, precis så som det fungerar i arabvärlden. Några fler alternativ finns inte, vilket alla som inte låter globalisternas propaganda grumla deras syn har insett.

Det har inte alltid varit på samma sätt som det är nu, vilket etablissemanget försöker få oss att tro, utan det är en verklig förändring som har skett och som fortfarande pågår. En total omdaning av vårt samhälle.

Mullret tilltar borta vid horisonten, död och lidande är på väg. Vill du överleva och segra måste du kämpa och organisera dig.

Jag har kampens väg, för mitt folk och vårt sätt att leva, vilken väg väljer du?

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *