Nyhetstips och kommentarer 2016-09-10

informationskriget-nyhetstips-och-kommentarer-0011. Antalet grova brott ökar så mycket att Stockholmspolisen inte klarar sitt uppdrag. 2. Den muslimska slavhandeln var mer omfattande än den europeiska. 3. Antalet gruppvåldtäkter ökar kraftigt.

Stockholmspolisen meddelar att de inte klarar av sitt uppdrag och att antalet grova brott har ökat, något som står i skarp kontrast till vad mainstreammedierna och etablissemangspropagandister som Jerzy Sarnecki påstår.

https://petterssonsblogg.se/2016/09/09/45-mord-och-75-mordforsok-utreds-i-stockholm-polisen-har-aldrig-sett-nagot-liknande/

—————————————-

stod-donera-swish-012

————————————————————

Här är en mycket bra artikel som berättar om hur otroligt omfattande den muslimska slavhandeln var, hur många européer som föll offer för den och att Sverige så sent som in på mitten av 1800-talet tvingades att betala “skatt” till Nordafrika för att svenska båtar inte skulle plundras och besättningarna tas som slavar. Trots detta är det enda vi får lära oss i skolan hur onda européerna var med sin slavhandel, aldrig att alla civilisationer tills helt nyligen tog slavar och att muslimernas slavhandel faktiskt var mycket mer omfattande och drabbade många fler än vad européernas gjorde.

https://samtiden.nu/6201/nar-europeerna-blev-slavar-nordafrika/

———————————–

I tidningen Forskning & Framsteg berättas det i en artikel från 2013 att antalet  gruppvåldtäkterna har ökat kraftigt ända fram till 2006, då den senaste svenska undersökningen om gruppvåldtäkter gjordes. Trots att att Brottsförebyggande rådets (BRÅ) utredare Klara Hradilova-Selin försöker att förminska betydelsen av det hela genom att prata om att anmälningsbenägenheten har ökat när det gäller våldtäkter generellt och annat sådant, så framgår det ändå tydligt i artikeln att detta är en verklig ökning. Vidare framgår att av 90-talets gruppvåldtäkter så utfördes drygt 56 % av personer med utländsk bakgrund, trots att dessa på den tiden inte utgjorde mer än ungefär en femtedel av befolkningen.

http://fof.se/artikel/dramatisk-okning-av-antalet-anmalda-gruppvaldtakter

Här kan man se att 2002 var antalet med någon form av utländsk bakgrund var 1.911.986 av en befolkning på 8.940.788, vilket är samma som 21,385 %:

http://www.statistikdatabasen.scb.se/sq/17762

Under 90-talet var alltså andelen med någon form av utländsk bakgrund lägre än 2002.

En femtedel av befolkningen utför alltså mer än hälften av alla gruppvåldtäkter.

Av alla gruppvåldtäkter så utgör de med två gärningsmän den absoluta majoriteten, men om man bara tittar på de gruppvåldtäkter som hade tre eller fler gärningsmän så var andelen med utländska gärningsmän ännu högre än för gruppvåldtäkter och andelen hamnar då på drygt 63 % med någon form av utländsk bakgrund. Fast kanske kan det till och med vara ännu högre eftersom det är lite oklart beskrivet i artikeln och underligt då bara ökningen av utrikes födda kommenteras.

——————-

1 tanke kring ”Nyhetstips och kommentarer 2016-09-10

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *