Underhållande när Alex Jones psykar The Young Turks

Programledarna för det vänsterlutande och politiskt korrekta amerikanska TV-programmet “The Young Turks” förlorar totalt fattningen när Alex Jones kommer in och retas lite med dem och lämnar fram en t-shirt till dem som helt korrekt framställer fd. president Bill Clinton som en våldtäktsman.

Text: Tobias Lindberg 2016-08-19

the-young-turks-vs-alex-jones-fb-anpassad-storDet hela går så långt att den ene, Cenc Uygar, blir så arg att han nästan är på väg att nita till Alex Jones, medan den andre, Ana Kasparian, börjar skrika “din feta jävel” och annat otrevligt till Alex Jones och detta trots alla de gånger hon har gått ut och gråtit i TV om hur illa det är med “fat shaming” och “orealistiska kroppsideal”.

stod-011Mycket oprofessionellt av dem och väldigt underhållande av Alex Jones!

Sedan finns Paul Joseph Watson utmärkta genomgång av hela händelsen där han i detalj går igenom hur Cenc Uygars utbrott verkligen kom igång efter att Alex Jones lämnade fram en t-shirt med en bild Bill Clinton med ordet “våldtäkt” under.

Något som de flesta inte känner till är att Bill Clinton i flera fall har förlikats i domstol med kvinnor som uppger att de har våldtagits och misshandlats av honom och det finns många oberoende vittnesmål om sådant som han har gjort och hans karaktär som stödjer detta.

2 tankar kring ”Underhållande när Alex Jones psykar The Young Turks

    1. admin Inläggsförfattare

      Lasse: Ja, jag har också funderat på deras val av namn med tanke på vad ungturkarna i Turkiet stod för och gjorde. Jag kan dock för lite om Cenc Uygars TV-program “The Young Turks” för att kunna bedöma varför de valde sitt namn. Som jag trodde var att de var en vanlig progressiv vänsterkanal, men när man tänker på deras val av namn så börjar man ju undra. Vet du, Lasse, möjligen något mer om Cenc Uygar och programmet The Young Turks?

      Svara

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *