Attacker mot kyrkor och slakt av kristna inget ovanligt i den islamska världen

mohamed-eddie-omar-001Mycket bra av Mohamed Eddie Omar som påpekar att händelsen där två muslimer i Frankrike avrättningen en präst inte alls är ovanlig, utan att attacker mot kyrkor och slakt av kristna är något som har pågått länge i den islamska världen. Det enda ovanliga denna gång var att det skedde i Frankrike.

https://detgodasamhallet.com/2016/08/02/dialogen-med-muslimer-bor-vara-arlig/

stod-011

Vidare påpekar han att svenska kyrkans biskop i Stockholm, Eva Brunne, som har sagt att “ingen enda religion har våld som en lärosats”, har helt fel och att hon borde veta att Mohammed själv var en krigare och erövrare, att hans efterföljande kalifer som sammanställde koranen också var det och att läran om det heliga kriget faktiskt tydligt står i koranen.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *