JA JA JAAA! BREXIT! JAAAA! Swexit nästa!

brexit-swexit-glad-midsommar-002Glad midsommar alla! Detta är en så himla bra nyhet. Om nu inget fuffens sker och det brittiska utträdet hindras av de styrande på något sätt så kommer detta att medföra slutet för EU. Storbritannien är alldeles för stort och viktigt för att EU ska kunna fortsätta.

Jag älskar midsommarafton som det är och det är alltid den bästa högtiden, men idag kommer det att vara ännu bättre. Stor risk finns för överbelastning av bra.

Just nu så älskar jag det brittiska folket och känner idag något jag inte har haft på länge, ett stort hopp för oss européer! EU är elitens och globalisternas projekt, inte folkets. Ingenting gott har kommit ur EU, inte för oss svenskar och inte för européerna.

Swexit nästa! Glad midsommar! Jag älskar er alla!

stod-011

7 tankar kring ”JA JA JAAA! BREXIT! JAAAA! Swexit nästa!

 1. Seve nordborg

  Som pensionär har EU inte givit mig någon ting å Sveriges regering har bara gott det svårare för mig att leva i det här landet

  Svara
 2. RoseMarie Hagberg

  Det var verkligen underbara nyheter. Trodde det var helt kört.
  Önskar er en underbat Glad och trevlig Midsommar.. <3

  Svara
 3. Stefan Einarsson

  EU kan nog klara sig utan England. Det kluriga kommer när andra länder vill ha egna omröstningar. Tröskeln för när det är “kört”, borde rimligtvis vara om Frankrike sticker.

  Svara
  1. admin Inläggsförfattare

   Jo, det tror jag med, men jag tror att Storbritanniens utträde kommer att trigga folket i andra länder att vilja gå ur och att det är därför EU kanske kommer att kollapsa på grund av detta.

   Svara

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *