Nyhetstips och kommentarer 2016-04-30

informationskriget-nyhetstips-och-kommentarer-001Bra och tänkvärd text av Lars Bern, som skriver normalt skriver på bloggen Antropocene, på Newsvoice:

“Sverige destabiliseras och vi tar ett 800 år stort steg tillbaka i tiden. Det är därför hög tid att sätta stopp för relativiserandet av grundläggande värderingar och att försvara den snart tusenåriga svenska kulturella traditionen att skydda våra kvinnor från våld och övergrepp. Det skriver Lars Bern, känd veteran inom det svenska näringslivet.”

http://newsvoice.se/2016/04/23/stort-steg-800-ar-bakat-i-tiden/

———————————————-

Här är ett sevärt filmklipp där bl.a en mamma och en dotter i en väldigt öppenhjärtig intervju berättar om hur de båda när de var tillsammans under nyårsaftonen i Cologne blev omringade av ett stort gäng arabiska män som tafsade på dem överallt och hur dom nu anser att polisen och samhället inte längre klarar av att skydda kvinnor. I slutet av filmklippet intervjuas även Margot Wallström och där ger hon uttryck för det gamla vanliga politiskt korrekta tramset om att vi i Europa och Sverige behöver denna invandring och att vi måste hjälpa dem och ge dem utbildning osv osv.

————————————-

stod-000———————————————–

Hur kan sådant här vara bra? Det är dags att folk börjar inse vad det handlar om, att det är ett befolkningsutbyte som pågår!

http://www.exponerat.net/sven-45-forlorade-sitt-jobb-till-en-flykting-for-s-regeringen-bestamt-sa/

Ursprungligen från en insändare i Barometern Oskarhamns-Tidningen:

http://unvis.it/www.barometern.se/reagera/mitt-jobb-gar-till-en-flykting/

————————————————

I Miljöpartiet verkar allt vara okej när det gäller mångkulturen. Trots att reportern säger att han är för hedersvåld och sharialagar i Sverige så anses han kunna vara aktiv i partiet.

Mycket bra reportage av Granskning Sverige!

————————————————-

Mycket bra skrivet av Joakim Lamotte i artikeln “Rädslan att kränka väger tyngre än viljan att hjälpa”!

http://www.gp.se/nyheter/r%C3%A4dslan-att-kr%C3%A4nka-v%C3%A4ger-tyngre-%C3%A4n-viljan-att-hj%C3%A4lpa-1.198057

————————————————–

stod-000

——————————————

Min text “Att bli blind: Nästa trendiga rättighet att kämpa för” uppdaterades bland annat med:

“I filmklippet “The Transgender: Normalizing Mental Illness” av Youtube-kanalen “Black Pigeon Speaks” förklaras detta att transsexualism samt viljan att förändra sig på andra sätt egentligen i de allra flesta fall handlar om mental sjukdom och att man lika lite hjälper en transsexuell som vill byta kön eller en “transabel” som vill bli blind genom att uppfylla deras önskan som att ge en alkoholist en flaska sprit.”

Även lite andra uppdateringar och förändringar gjordes.

Texten “Att bli blind: Nästa trendiga rättighet att kämpa för” hittar ni här:

http://www.informationskriget.se/2015/10/07/att-bli-blind-nasta-trendiga-rattighet-att-kampa-for/

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *