Nyhetstips och kommentarer 2016-04-20

syrisk-flykting-satte-eld-pa-asylboende-och-sprayade-hakkors-pa-vaggarna-exponerat-001Det äldsta tricket i boken, gör något dåligt och ge någon annan skulden för det. En syrisk asylsökande man tände eld på det asylboende där han bodde i den tyska staden Bingen efter att han hade sprayat hakkors på väggarna för att misstänkliggöra asylsökande.

Innan den syriske mordbrännaren hade erkänt så hade tyska medier och politiker hunnit mobiliserat mot främlingsfientlighet och till stöd för flyktingar och tolerans.

Detta skedde dessutom kort efter att en annan asylsökande hade satt eld på ett asylboende i den tyska staden Winsen.

Allt detta från Tyskland har dock varit ointressant att rapportera om i svenska mainstreammedier, trots att den stora merparten av bränder och händelser vid svenska asylboenden, som alltid, precis på samma sätt som nu i Tyskland, snabbt har antagits vara orsakade av “främlingsfientliga element”, har visats sig vara utförda/orsakade av asylsökarna själva eller av olyckor.

http://www.exponerat.net/syrisk-flykting-satte-eld-pa-asylboende-och-sprayade-hakkors-pa-vaggar-for-att-misstankliggora-hogerextremister/

—————————–

sd-skattefria-inkomster-upp-till-150000-kronor-svt-001Bra förslag av SD! Att ta bort skatt på arbete, speciellt när det gäller för de med de lägsta lönerna, och istället ta in pengarna genom att beskatta annat och att minska på kostnader för t.ex arbetsmarknadspolitiska åtgärder är alltid rätt väg att gå.

Självklart borde ännu mer av skatterna tas bort, nästan allt faktiskt, så inte duger detta på långa vägar, men i varje fall är det ett litet steg i rätt riktning.

http://unvis.it/www.svt.se/nyheter/inrikes/sd-vill-ha-skattefria-inkomster-upp-till-150-000-kr?cmpid=del%3Apd%3Any%3A20160419%3Asd-vill-ha-skattefria-inkomster-upp-till-150-000-kr%3Anyh

————————————-

stod-000

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *