Nyhetstips och kommentarer 2016-04-14

oppna-ditt-hem-mora-kommun-josefinVilken idioti detta “Öppna ditt hem” är, som bland andra Mora kommun kör med! Det var dock väntat att något liknande skulle komma… =(

Är det någon som vet hur mycket kommuner som gör så här betalar (mutar) folk med för att de ska gå med på detta?

http://unvis.it/www.dt.se/dalarna/mora/josefin-ar-en-av-alla-morabor-som-oppnat-sitt-hem-for-nya-svenskar

—————————

Här nedanför är namnen på de “västmanlänningar”, ja, mainstreammedierna beskriver dem så, som på olika sätt varit inblandade i färjevåldtäkten i förra veckan.

Och än en gång verkar en tjej, troligtvis en svensk tjej eller en tjej som upplevs som västerländsk, ha blivit våldtagen av så många att hon inte ens vet hur många eller vilka de var och vi kommer än en gång få höra en lång teknisk utläggning om vems spermafläckar som hittades på eller i tjejen eller på hennes kläder samt vem som har tjejs blod eller sekret på sitt ollon.

Jepp, det har aldrig varit säkrare!

Den 30/3 greps

Sergio Romero
Ali Khoshnaw
Divin Nkurunziza
Marko Tanackovic

31/3 greps

Hywa Azemi

1/4 släpptes, de är inte längre misstänkta

Sergio Romero, ej misstänkt
Ali Khoshnaw, ej misstänkt

2/4 Häktades

Marko Tanackovic
Hywa Azemi

2/4 Släpptes men misstanke kvarstår

Divin Nkurunziza

5/4 Tre nya misstänkta anhålls, två för grov våldtäkt och en för medhjälp till grov våldtäkt.

Milic Zoran
Raage Janaal Weli
Sharmarke Mohamud Mohamed

Källa Pettersson blogg.

http://petterssonsblogg.se/2016/04/06/ytterligare-tre-man-anhallna-for-farjevaldtakten/

Fint va, alla ni som stod där med “Refugee Welcome”-skyltar eller skrev små uppdateringar här på Facebook i höstas om hur bra det var med alla som nu kom till Sverige! Vad säger ni egentligen om att “våra” svenska killar gör så här som de gjorde mot den här tjejen på färjan?

Ja just det ja, den gemensamma nämnaren är ju att de är män… Inget annat. För visst är det väl så ni säger att det är?

Att det borde ha varit 80% svenska killar som begår gruppvåldtäkter om er teori om att den gemensamma nämnaren är att de är män skulle stämma är ju inte så viktigt. Visst!? Vem bryr sig egentligen om sådana små detaljer?

Tycker någon att det är jobbigt med sådan här info? Blir detaljerna kanske lite för mycket för er?

Om så är fallet så går det ju alltid att fortsätta att blunda! Det brukar lösa saker!

—————————————-

stod-000

——————————–

Artikeln är visserligen nästan ett år gammal, men den tar upp en viktig princip som även Sverige borde gå efter. Sverige borde ändra reglerna så att de som har fått asyl och uppehållstillstånd inte kan hålla på och åka till sina hemländer på semestrar, släktträffar och dylikt. Detta är nämligen något som är mycket vanligare än vad de flesta förstår. Bäst vore om de som visade sig göra på detta sätt förlorade rätten att få asyl eller sitt uppehållstillstånd.

http://www.fffi.se/2015/04/10/norge-agerar-mot-flyktingar-som-reser-tillbaka-till-sina-hemlander/

Om människor som har fått asyl återvänder till sina hemländer på detta sätt så har de uppenbart ljugit om sitt behov av asyl och bevisat att det i deras fall egentligen bara hade handlat om opportun ekonomisk migration.

Självfallet räcker det inte med detta, men det vore en liten förbättring jämfört med hur det är nu.

Det som måste ske är alltjämt att asylinvandringen måste upphöra och att omfattande repatriering (att de som har kommit förmås att återvända) genomförs enligt vad som beskrivs i denna text:

http://www.informationskriget.se/2016/02/09/vad-som-maste-goras/

Sverige kan nämligen ge bättre hjälp till många fler med andra strategier än hjälp genom asylinvandring och samtidigt kan Sverige fortsätta att vara Sverige, vilket på sikt blir omöjligt med en invandringstakt som dagens, som om den fortsätter kommer att göra svenskar till en minoritet i Sverige redan om mellan 10–25 år.

—————————————–

Jag är självfallet helt emot att halalslaktat kött blir någon slags standard här i Sverige, att det t.ex blir något som ska finnas på samtliga offentliga matserveringar, men att som många gör framställa det som att det är såhär, som i detta filmklipp, som det halalslaktade köttet som normalt äts här i Sverige är producerat är ju bara larvigt. Det stämmer inte!

https://www.facebook.com/Dogranwala.Diyal/videos/996990733675681/

Att halalslakt kan gå till såhär i en del andra länder är såklart vidrigt och vi får jobba för att få dem att ändra det, att få det förbjudet, men i Sverige så slaktas faktiskt även halalslaktat kött efter svenska regler. I praktiken innebär halalslakt i Sverige att en imam rabblar några böner då och då över djuret och/eller produktionsanläggningen. En grundregel i all slakt i Sverige är att djuret måste bli ordentligt bedövat innan det slaktas.

Jag är som sagt emot att halalslaktat kött blir någon slags standard här i Sverige på skolor, dagis och andra offentliga anrättningar, även då det görs enligt svenska regler, men av helt andra orsaker än djurskyddsorsaker.

Om Sverige fortsätter att islamiseras så kommer det säkert förr eller senare börja ställas krav om att Sveriges djurskyddsregler ska ändras så att de som vill kan slakta enligt hur de anser att halalslakt ska gå till, vilket såklart inte vore bra, men så är det faktiskt inte idag. Inte än. Därför måste vi motarbeta den enorma asylinvandringen och helst stoppa den helt. Sverige hjälper bättre och effektivare på andra sätt än att hjälpa genom att ge asyl i Sverige.

När människor som är kritiska till den förda invandringspolitiken skriver helt felaktiga saker och när andra sprider sådant vidare så skadar det “vår sak” eftersom förtroendet för oss alla minskar.

Sedan kan det såklart vara så att regler för hur halalslakt här i Sverige ska gå till ibland eller ofta inte efterlevs och om så är fallet så är det såklart illa. Då måste efterlevnad genomdrivas. Att regler inte efterlevs är dock ett problem som finns även vid slakt som inte är halalslakt.

Gällande import av halalslaktat kött så borde vi såklart förbjuda allt halalslaktat kött som inte är slaktat enligt vissa minimikrav som är förenliga med de svenska reglerna och om tveksamhet finns om att det ljugs om hur slakten går till hos en producent eller i ett land så borde import av kött från den producenten eller det landet förbjudas helt.

Avslutningsvis hoppas jag inte att någon tror att jag bara för att jag skriver såhär som jag gör i denna text tycker att de svenska reglerna för slakt är bra. Det gör jag inte, jag tycker att det är vidrigt hur slakten går till inom industridjurhållningen och förordar själv småskalig slakt där djuren kan leva så naturligt som möjligt i sin invanda miljö ända fram tills de plötsligt blir slaktade utan att de hinner märka något, utan att behöva bli transporterade till ett slakteri med allt vad det innebär av trängsel, stress och skräck. Däremot så vet jag att svenska djurskyddsregler är bättre än de flesta andra länders och därför tycker jag att som ett minimum bör de svenska reglerna följas samtidigt som vi fortsätter att arbete med att förbättra de svenska reglerna.

———————————-

stod-000

—————————-

Bra förklaring av hur otroligt oärligt Mona Sahlin har agerat gällande allt som har med den Expressen-artikel där hon anklagade Folkets demonstration för att vara rasistiskt, fascistiskt och nazistiskt.

http://www.d-intl.com/2016/04/04/kronika-mona-sahlins-logner-och-maktmissbruk/

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *