Från Bullerbyn till kampen mot globalisterna i USA

fran-bullerbyn-till-kampen-mot-globalisterna-i-usa-henrik-larsson-nya-dagbladet-001Ett läsvärt porträtt av författaren och filmskaparen Henrik Larsson​ finns att läsa i Nya Dagbladet, där den tidigare barnskådespelaren som för många år sedan spelade Bosse i “Alla vi barn i Bullerbyn” nu är en nybliven amerikansk medborgare som beskriver och deltar i den pågående kampen mellan den globala eliten och vanligt folk i USA – en kamp där etablissemanget allt oftare använder rasist-kortet för att skrämma folk till tystnad och som pågår lika mycket här i Sverige som i USA.

http://nyadagbladet.se/kultur/henrik-larsson-bullerbybarnet-som-fann-en-fristad-hollywood/

stod-000

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *