Nyhetstips och kommentarer 2016-03-29

informationskriget-nyhetstips-och-kommentarer-001Intressant i Vaken.se om den skrämmande utveckling med artificiell intelligens (AI)!

http://www.vaken.se/ai-robotar-gillar-hitler-och-vill-forgora-manskligheten/

 

————————————————–

Bra i NewsVoice om att västledare måste ta avstånd från och gå ur NATO för att vi ska kunna undvika ett nytt världskrig eftersom USA som skapar, involverar sig och förvärrar konflikt efter konflikt och krig efter krig.

http://newsvoice.se/2016/02/01/vastledare-maste-sta-upp-mot-usa-lamna-nato-for-att-undvika-karnvapenkrig-paul-craig-roberts/

————————————————

Så här resonerar våra grannländer och nog vore det bra om vi här i Sverige också lyssnade och reflekterar över detta.

http://newsvoice.se/2016/03/28/norge-kan-stanga-gransen-om-sverige-drabbas-av-systemkollaps-av-flyktingstrommen/

———————————————

stod-000

———————————————

Bra skrivet av Bechir Rabani angående ett blogginlägg av Karl-Olov Arnstberg:

“Tycka vad man vill om nationalism. Även om jag inte direkt kopplar ihop det med “rasism” “hitler” och annan nonsens propaganda som globalisternas media försöker hjärntvätta folket med.

För mig är nationalism ett enat land och ett enat folk. Ett land där makten utgår ifrån folket, ett land där pengarna går tillbax till folket, ett land utan en privatägd media som har ensamrätt på “sanningen”. Ett land för folket och för rättvisa. Ett självständigt och ett självförsörjande land med sunda samarbeten med övriga länder.

Oavsett från vilket land man nu kommer och är nationalist i, så ska man respektera övriga människors rätt till att stå upp för sitt land. Jag kan tex inte vifta med mitt hemlands flagga och värna om mitt arabiska folk, men samtidigt på bortaplan frånta den rätten ifrån tex svenskarna.

Jag vet hur nationalistiska araber, albaner, somalier, serber, latino osv är. Alla bortom Sveriges gränser är enormt stolta över sina länder och sitt folk. Man tatuerar in sina flaggor, man firar sina dagar, man hyllar sina länder. Det är rent naturligt och skapar enighet mellan folket i landet.

Det är oerhört viktigt att bevara våra olika kulturer, livsstilar, språk osv. Det gör oss unika och det gör oss spännande för andra att ta del av.

Tyvärr finns det krafter idag som av finansiella skäl vill krossa denna enighet och självständighet. Man vet om att nationer utan gränser och enighet är en dröm för storföretagen och bankväldet. Ett splittrat okunnigt, förvirrat, osäkert folk är en enkel match att plundra.

Därför är man bestämd till att krossa alla nationer. I våra länder genom krig och här i väst genom knäppa ideologier, “mångkultur”, minoritets-makt och den privatägda medians propaganda.

Därför vill man så gärna röra ihop nationalism med rasism.

Jo jag vet att de flesta svenskar i sin trygga bubbla vill tro på en värld utan gränser där alla kramas och äter våfflor med varandra.

Det hade varit underbart med denna “jag är jordens skapelse” vision. Tyvärr är de kulturella och religiösa skillnaderna för dominerande. Svenskarna måste sluta utgå ifrån att hela världen är lika självklar och fredlig som deras egna trygga vardag. Kanske om 500 år kan vi börja jaga denna fantasivärld.

Ska vi snacka reality, well då är just nu den bästa lösningen mot gloablisterna, enade självständiga, självgående länder med ett utbildat och ett starkt folk.

“Nationalismen hotas inte bara av personliga preferenser, av det slag som Fredrik Reinfeldt med sitt abnorma hat gentemot sverigedemokraterna iscensatte under sina åtta år vid makten. Inte heller utgör identitetspolitiken det främsta hotet. Globalismen är det största hotet. Det är den ”psykos” som drabbar politiker som inte är tillräckligt ”nationellt vaccinerade”. Lågutbildade svenska politiker är ofta ett lättfångat byte. Med en välvillig tolkning agerar de som ”nyttiga idioter” för de krafter som vill se vårt land på komposthögen.” – Sug in de orden… MED EN VÄLVILLIG TOLKNING AGERAR DE SOM “NYTTIGA IDIOTER” FÖR DE SOM VILL SE VÅRT LAND PÅ KOMPOSTHÖGEN, AMEN!!”

https://morklaggning.wordpress.com/2016/03/28/den-fortrangda-nationen/

————————————————

landsbygdsupproret-traktorer-001Detta gillas och är en väldigt viktig fråga! Upproriska bönder organiserade inom Landsbygdsupproret som demonstrerar och protesterar mot nedmonteringen av landsbygden genom att på ett tjugotal platser i landet anordna långa traktorköer på de stora vägarna.

http://www.expressen.se/nyheter/lang-traktorkortege-stoppar-trafiken-pa-e4/

————————————–

Bra skrivet i en insändare på DN av Hanna Löfström!

foraldraledigt-amning-jamstalldhet-001“Varför ska mammorna pushas till att avsluta sin amning för att komma tillbaka till arbetet efter sex månader för att få ut en jämställdhetsbonus? Varför ska det ses som ojämställt och sämre att kvinnorna har uppgiften att ta hand om ett barn den första tiden? Varför är det kvinnorna som ska stressas ihjäl till att försöka “komma ikapp” männen på arbetsmarknaden? Varför kan inte kvinnan värdesättas för det hon har bättre förutsättningar under barnets första år?”

http://unvis.it/asikt.dn.se/asikt/debatt/varfor-ska-kvinnor-stressas-ut-i-arbetslivet/

————————————————————-

stod-000

—————————————————-

Forskningen visar samband mellan exponering för strålning från trådlös teknik och bland annat cancer, neurologiska sjukdomar, hormonell påverkan och symptom på elöverkänslighet:

”Det finns omfattande vetenskapligt stöd för detta i form av hundratals publicerade, förhandsgranskade vetenskapliga studier, som beskriver skadliga effekter vid exponeringsnivåer som är betydligt lägre än gällande gränsvärden.”

http://nyadagbladet.se/halsa/experter-inget-tradlost-skolan/

——————————————————————–

enda-svenska-eleven-i-sin-klass-kristianstad-001När klassens ende svenske elev klagar över att han känner sig utanför för att alla andra barnen pratar arabiska uppmanas eleven att byta skola. Kaoset är totalt på Centralskolan i Kristianstad, där svenska elever trakasseras och misshandlas av nyanlända elever. Rektorn uppmanar föräldrarna att ha förståelse för att detta är barn från problematiska bakgrunder.

Samma trend snart i en skola nära dig!

http://www.friatider.se/rektorns-uppmaning-till-klassens-enda-svenska-elev-byt-skola

http://www.friatider.se/centralskolan-kristianstad-hot-elever

————————————————

Detta låter ju bra till skillnad mot övriga kandidater!

Trump ifrågasätter NATO, vill avvekla USA:s militära engagemang på andra håll i världen och vill istället fokusera på att bygga upp landet på hemmaplan.

http://www.friatider.se/trump-vill-avveckla-usas-imperium

——————————————–

valdtakt-ostersund-earth-hour-installt-001Situationen med övergrepp mot kvinnor i Östersund, utförda av män med utländskt utseende, är så allvarlig att myndigheterna till och med överger en av sina heliga kor, “Earth Hour”, för att risken för övergrepp och rädslan hos medborgarna är för stor. När man ser sådant så förstår man att det är allvarligt.

Ja, hela växthuseffekts-hysterin är såklart en bluff, men för den majoritet som har gått på det hela är den allvarlig och nu överger de till och med detta för att rädslan för att utsättas för sexuella övergrepp är större.

http://unvis.it/www.metro.se/nyheter/efter-ofredanden-ostersund-haller-tant-under-earth-hour/EVHpco!8OyW3RWt3S2E2/

För den som inte har förstått hur allvarlig den är rekommenderas denna artikel i Daily Mail:

http://www.dailymail.co.uk/news/article-3485473/The-small-Swedish-town-terrorized-string-sex-attacks-eight-assaults-past-three-weeks-leaves-women-terrified-walk-dark.html

 

———————————————————————-

stod-000

———————————————————-

Desmond Baker formulerade det bra i en statusuppdatering på Facebook:

“Etniska svenskar som kämpar för sin egen folkgrupp = rasister.

Romer, araber, kurder och andra folk, som kämpar för sina egna folks intressen = människorättskämpar.

Konsekvens/likabehandling = rasism.

Att hata vita = antirasistiskt.”

——————————————————-

Tror någon att jag kommer att få ett svar på mitt brev till Sara Carlzén på MittMedia?

 

sundsvall-hockey-migranter-001 “Hej Sara,

Det står i den senaste versionen av din artikel om flyktingarna som besökte Sundsvall Hockey att ni hade ändrat benämningen av flyktingarna i artikeln från “flyktingbarnen” till “flyktingarna” eftersom de bestod av både barn och vuxna. Det jag undrar efter att ha läst artikeln är vilken eller vilka av dem på bilden som enligt dig skulle vara barn, dvs under 18 år? Som jag kan se är det bara vuxna människor på bilden i artikeln.

http://www.st.nu/ishockey/hockeyallsvenskan/sundsvall-hockey-bjuder-in-50-flyktingar-till-kvallens-match-folk-pratar-skit-men-de-ar-inte-mer-an-manniskor

Jag ser med förväntan fram emot ditt svar.

Bästa hälsningar,

Tobias Lindberg”

———————————————————

stod-000

————————————————————–

ecce-homo-utställning-kyrka-svt-001Camilla Planer skriver träffande:

“GÄSP!!! När kommer samma utställning, fast med Mohammed ur ett HBTQ-perspektiv i moskén? Nä, just det. GÄÄÄÄÄÄSP!! Fegpropp!”

http://unvis.it/www.svt.se/nyheter/lokalt/sormland/varldsberomda-utstallningen-visas-i-eskilstuna-forsta-gangen-i-en-kyrka

 

 

———————————————

moderat-anklagas-sprida-rasistisk-bild-sydsvenskan-001Nej, det är inte rasistiskt, utan politisk satir som kritiserar den förda invandringspolitiken!

Fyndig och träffande sådan dessutom!

Det sorgliga är att de flesta är så rädda för att bli kallad rasist att de gör precis vad som helst för att undvika det, vilket denne politikers “pudlande” är ett bra exempel på. Det är så pinsamt att se.

Christer Wallin, skaffa lite ryggrad vet jag!

unvis.it/http://www.sydsvenskan.se/lund/toppmoderat-anklagas-for-att-sprida-rasistisk-bild/

———————————————

stod-000

——————————

brun-utan-sol-sprej-rasism-001Ja, idiotin i denna historia är enorm, en skönhetssalong som anklagas för rasism och kulturell appropriering för att den säljer “brun utan sol”-sprej. Och historian har blivit stor, flera stora internationella tidningar har rapporterat om den. Färgade har nu uppenbarligen ensamrätt på att se solbrända ut.

Det viktiga att inse nu är att galenskapen i dagens kulturmarxistiska samhälle är utan gräns. Den kommer att fortsätta att bli större så länge vi tillåter det. När vi säger stopp slutar det och vill vi så kan vi trycka tillbaks det samhällets mörka utmarker där det hör hemma.

unvis.it/http://www.aftonbladet.se/nyheter/article22461441.ab

—————————————–

“Den största lögnen är den du har fått höra i hela ditt liv, att du är kraftlös. Jag är här för att påminna dig om att din styrka är total, att du är det mest avancerade i vårt universum med sina miljardtals stjärnor. Du är det! Och glöm aldrig bort din styrka!”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *