Folkets demonstration står inte bakom splittrande budskap

folkets-demonstration-010Bra att Therese Larsson, en av organisatörerna för Folkets demonstration, för några dagar sedan gick ut med information om att Jennifer Black, en av talarna, hade sagt saker i sitt tal som hon hade blivit ombedd av organisatörerna att inte ta med i talet.

Det var framförallt dessa saker i Jennifer Blacks tal som så många hade blivit missnöjda med och som har gjort att så mycket kritik har riktats mot rörelsen. Kritikerna menade att det hon sa splittrar rörelsen.

Det var även några andra saker som sades av en av de andra talare som också irriterade många, men även detta var sådant som inte fanns med i talet som organisatörerna hade godkänt, utan det var något som talaren hade improviserat.

Läs här vad Therese skriver om detta på Folkets demonstrations Facebook-sida:

https://www.facebook.com/groups/452206741632661/permalink/530217667164901/

stod-000

2 tankar kring ”Folkets demonstration står inte bakom splittrande budskap

    1. admin Inläggsförfattare

      Nordic: Nej, den texten har jag inte läst. Mycket intressant, tack för tipset!

      Svara

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *