Nyhetstips och kommentarer 2016-03-16

informationskriget-nyhetstips-och-kommentarer-001Ni som inte redan gör det, börja lyssna, bli betalande medlem och stöd på det sättet Red Ice! Bästa och viktigaste poddradion som går att hitta idag. Sedan ett par år tillbaks har programmets främsta fokus kommit att bli att få ett stopp på det pågående folkmordet på oss européer som den globala eliten håller på och driver igenom med hjälp av massinvandringen.

Sänds från Sverige på engelska av Henrik Palmgren och hans medhjälpare med gäster från hela världen.

http://www.redicecreations.com/

En av Henrik Palmgrens medhjälpare är hans fru Lana Lokteff som även har poddradion Radio 3Fourteen som också är riktigt bra.

http://www.redicecreations.com/radio3fourteen/

———————————————————

Bra av Björn Norström i Avpixlat om att massinvandringen inte bara drar ned skolresultaten i Sverige generellt, vilket nu är bevisat av forskare, utan att det även drar ner skolresultaten för infödda svenska elever på grund av den undanträngningseffekt som massinvandringen ger då mer av lärarnas tid måste läggas på att hjälpa invandrade barn och motverka stök.

http://avpixlat.info/2016/03/15/den-invandrade-undantrangningseffekten/

—————————————————

stod-000

——————————————————

Bra skrivet av Marcus Birro om gammelmedias patetiska och upprepade försök att utmåla all alternativ media som “lögnmedia”, när det egentligen blir allt mer uppenbart för allt fler att de verkliga lögnarna är de som arbetar på gammelmedierna.

http://marcusbirro.se/vem-ljuger-egentligen/

——————————————–

Om en kraftig solstorm träffar jorden kan katastrofen vara ett faktum eftersom vår teknik inte är skyddad. En stor andel av jordens befolkning skulle vid en sådan händelse dö när mat och rent vatten snabbt tar slut. Relativt billiga åtgärder om de görs nu skulle dock kunna minska skadorna drastiskt.

http://www.miljomagasinet.se/artiklar/160309-vantad-solstorm-katastrofal.html

——————————

Några sanningens ord av Godfrey Bloom som även om de är några år gamla är lika sanna idag som den dag de uttalades. Från EU-parlamentsdebatt i maj 2011.

———————————————

folkets-demonstration-banner-002

—————————————

I en utmärkt debattartikel i Nya Tider vänder sig Bechir Rabani som är född i Syrien mot hur den så kallade ”antirasismen” används för att få svenskar att nedvärdera det egna landet och bereda vägen för globalisternas agenda. Han menar att indoktrineringen har gått så långt att många svenskar har blivit hjärntvättade till att skänka bort sitt eget land.

http://www.nyatider.nu/debatt-den-selektiva-antirasismen/

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *