Nyhetstips och kommentarer 2016-03-12

informationskriget-nyhetstips-och-kommentarer-001Mycket bra av Marine Le Pen som i här om dagen i EU-parlamentet kritiserade att EU ingår avtal med och samarbetetar så nära med Turkiet trots att landet stödjer ISIS och är en stor bidragande orsak till konflikten i Syrien och migrationskrisen här i Europa.

För alla er som tror att Marine Le Pen är rasist/fascist/nazist för att ni har hört Aftonbladet säga det så kanske det kan vara dags att ni börjar ta del av förstahandsinformation istället för att grunda er världsbild på vad andra parter säger om vissa personer.

——————————————————————–

Ett bestialiskt vansinnesdåd utfört av två personer som uppges vara barn, den ena en flyktingpojke från Irak och den andre går inte att se vem det är eftersom personuppgifterna av någon anledning är sekretessbelagda.

Hur säker kan man ens vara att gärningsmännen i detta fall ens var barn med tanke på hur värdelöst myndigheterna sköter kontrollen idag?

http://www.friatider.se/skar-halsen-av-man

—————————————————–

En våg av överfall och sexuella övergrepp mot kvinnor och flickor sveper över landet.

Från Skåne i söder till Jämtland i norr.

I Östersund har det, enligt polisen, skett åtta överfall utomhus inom loppet av drygt två veckor.

– Jag är i vanliga fall är rädd när jag går ut, och det blir inte bättre nu, säger Östersundsbon Anna Eriksson, 23.

http://www.expressen.se/nyheter/kvinnornas-radsla-efter-valdsvagen/

——————————————————–

stod-000

—————————————————————

Nu skriver även internationell media om att polisen i en svensk stad uppmanar kvinnor att inte röra sig ute själva på kvällen efter att flera kvinnor och flickor blivit attackerade av utländska män. Artikeln är i Daily Mail, världens största engelskspråkiga tidning.

http://www.dailymail.co.uk/news/article-3481882/Women-warned-not-night-Swedish-town-multiple-sex-attacks-foreigners.html

——————————————————————–

Folk ringer 112, men polisen kan inte komma. Samhällskontraktet är uppenbarligen brutet, men fortfarande inte ett ljud från regeringen om att ge människor rätten att effektivt kunna försvara sig själva och sin egendom.

http://bloggar.aftonbladet.se/kriseninompolisen/2016/03/folk-ringer-112-men-vi-kan-inte-komma/

————————————————————————-

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *