Nyhetstips och kommentarer 2016-03-09

informationskriget-nyhetstips-och-kommentarer-001Bra artikel! Det som har hänt är att politikerna har sparat in på polisen genom att ta bort nästan all civilanställd personal och istället nu låter poliser utföra vanligt kontorsarbete. Poliserna må var fler på pappret idag, men det är ändå färre som jobbar med det som anses vara polisarbete.

http://www.dagensjuridik.se/2016/03/kronika-johan-dahlin-cg-wrangel-polisstatistik

————————————————-

Jag blir så trött! Här är det en journalist, Karin Adelsköld, som anser att hon på självaste “kvinnodagen” ryter till för kvinnornas räkning när hon säger att det är män som är orsaken till att kvinnor varnas för att inte röra sig själva utomhus centralt i Östersund på kvällen/natten, men ändå så vågar hon inte, inte ens på själva den dag då man ska högtidlighålla det mod och den kamp som sägs ha lett fram till den stora frihet kvinnor har i vårt samhälle, gå utanför det politiskt korrekta och säga det uppenbara, att det faktiskt inte alls handlar om män, utan att det är utländska män, män från arabländer, som har utfört dessa attacker mot kvinnorna i Östersund.

unvis.it/http://www.svt.se/opinion/adelskold-om-8-mars

————————————————–

stod-000

——————————————————

Så är då februari färdiganalyserat i det oerhört intressant projekt som Elisabet Höglund har påbörjat, att kartlägga det faktiska antalet mord per år som utförs i Sverige, eftersom svenska myndigheter inte längre redovisar detta på ett tillförlitligt sätt. Jag kommer att fortsätta att följa detta med stort intresse under året.

http://elisabethoglund.se/blogg/12-mord-och-13-mordforsok-februari-men-det-kan-vara-annu-fler/

Och här är Elisabet Höglunds genomgång för januari:

http://elisabethoglund.se/blogg/18_mord_och_2_mordforsok_i_sverige_under_januari_2016/

Sammanlagt för de två första månaderna är Sverige alltså redan uppe på minst 29 mord, detta trots att jag räknade bort det som eventuellt kunde vara ett självmord och att Elisabet Höglund har varit väldigt restriktiv i sin bedömning, vilket gör att jag starkt misstänker att det kommer att sluta på långt över de ett hundra mord som det slentrianmässigt brukar hävdas utförs i Sverige per år.

Ett hundra mord om året är förövrigt samma antal som brukade anges för Sverige redan på tidigt 90-tal när jag läste kriminologi. Visst har modern sjukvård och kirurgi gjort att en större andel överlever vad som tidigare skulle ha varit dödligt våld, men jag är rätt övertygad om att det faktiska antalet mord har stigit, men att etablissemanget helt enkelt har valt att hålla tyst om det och därför bara har fortsatt att upprepa att det sker ungefär ett hundra mord varje år i Sverige.

———————————

Bra av Marcus Birro!

http://nyheter24.se/debatt/833620-birro-kvinnor-blir-valdtagna-men-feministerna-tjatar-om-genusdagis

————————————————

Bra synpunkter av Jimmy Bedoire som nyligen startade Facebook-gruppen “Självförsvar är en mänsklig rättighet“! Det som krävs för att vi ska få till att var och en i Sverige ska ha rätten att äga och bära vapen till sitt eget försvar är att vi alla arbetar för att få till denna förändring genom att informera andra och kontakta politiker, medier, organisationer och tjänstemän och kräva att vi återfår denna naturrätt.

“Fler och fler skaffar vapen olagligt för att skydda sig och sina familjer. Kom därför ihåg följande ni som gör detta;

Ni kan inte gå till en skjutbana och träna med ert vapen. Säkerhet och handhavande blir därför lidande.
Ni kan sannolikt inte förvara vapnet säkert eftersom ett vapenskåp skulle dra uppmärksamhet till sig.
Ni är tvingade att köpa ammunition olagligt och kan därför aldrig veta om det är bra ammunition eller om den kommer explodera i ansiktet på er.
Ni riskerar fängelse. Polisen skiter i det mesta men medborgare som skyddar sig själva är något de inte tål.
Ni riskerar oskyldiga människors liv om ni väl använder den eftersom ni inte haft år att öva in begrepp som “kulfång” och “säkra avfyrningsvinklar”, osv.

Skriv till era politiker istället! KRÄV lagändringar så laglydiga medborgare kan bära pistol dolt för självskydd som i andra länder.
Självförsvar är en mänsklig rättighet. Att bryta mot lagen är inte det!”

———————————-

Nu börjar även internationell mainstreammedia skriva om att mycket tyder på att händelsen som Aftonbladet rapporterade om, där ett maskerat medborgargarde påstods ha misshandlat invandrare i centrala Stockholm den 29 januari, mycket väl kan ha varit helt påhittad av Aftonbladet. Det är världens mest lästa engelskspråkiga tidning, Daily Mail, som skriver om detta.

http://www.dailymail.co.uk/news/article-3477510/Migrant-attacks-conspiracy-hide-truth-Europe-s-liberal-country-Sweden-stopped-citizens-discussing-refugee-influx.html

————————————-

stod-000

—————————————————

Visserligen har denne NATO-general rätt i att flyktingar används för att destabilisera Europa och att extremister gömmer sig bland dem som kommer, men han har helt fel i att det skulle vara Ryssland och Syriens regering som orsakar detta.

De som har orsakat den migrationskris som vi nu ser är de globalister som kontrollerar stora delar av det som sker i världen, dels genom sitt inflytande över USA och EU och dels genom att de finansierar och skyddar terroristnätverk som ISIS som är direkt ansvariga för kaoset vi nu ser i bland annat Syrien.

http://unvis.it/http://www.svt.se/nyheter/utrikes/natogeneral-flyktingar-anvands-som-vapen-mot-europa

———————————————–

Flera intressanta synpunkter i denna läsvärda artikel, även om jag kanske inte skulle hålla med artikelförfattaren om hur vårt idealsamhälle skulle se ut. Detta om jag har tolkat honom rätt vill säga.

Från artikeln:

”Det är bara vita människor här”. Så sade artisten Silvana Imam efter att hon vunnit en Grammis och tittade ut över publiken. Det var, enligt Imam, tid för ”Grammis och folk” att ”styra upp det”. Exakt hur det skulle styras upp är oklart. Men garanterat sitter det nu någon nervös arrangör hos Grammisgalan och funderar på hur man inför nästa år kan trycka in fler icke-vita i publiken.”

http://www.gp.se/nyheter/ledare/kronika/1.3011196-cwejman-rasism-nu-politiskt-korrekt

Att det är så accepterat att säga något sådant som artisten i det här fallet sade är verkligen exceptionellt, att i Sverige påpeka att det bara är vita människor på en viss tillställning som om det vore något negativt.

Vi är i Sverige för fasiken!

Vad skulle folk i något annat land, säg Kenya, tro om jag stod på en scen och klagade över att det bara var svarta människor där.

Som artikelförfattaren säger, bara för att man råkar befinna sig i Sverige så betyder inte det att alla blir exakt lika i alla aspekter, att alla börjar tycka och gilla samma saker, utan självklart finns det skillnader som har med bland annat kultur att göra. Men nu är det uppenbart inte ens okej att det är en större andel vita på en tillställning än den vita andelen av befolkningen är ens på “typisk svenska” nöjen. Att det är nästan bara invandrare på någon annan tillställning klagas det dock aldrig på. Snart kommer det väl även klagas på att det bara är vita människor nere vid midsommarstången.

Sverige har släppt in en otrolig mängd invandrare de senaste 40 åren, mer än något annat västland, men det vi mer och mer får höra är hur det alltid är något fel på oss svenskar. Det är tacken för den godhet vi har visat klagar nog en del, fast sanningen är snarare att vi nu skördar vad vår dumhet har sått.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *