Folkets demonstration på Norrmalmstorg den 19 mars

folkets-demonstration-banner-001

Ja gott folk, nästa Folkets demonstration ser ut att bli lördagen den 19 mars på Norrmalmstorg, Stockholm, kl. 13–15.

folkets-demonstration-pippi-001Se nu till att komma så att vi visar att vi, folket, inte blir skrämda av så fula och lögnaktiga smutskastningskampanjer som mainstreammedierna drog igång inför och efter den förra demonstrationen i slutet av januari.

Polisen har inte godkänt än, men förhoppningsvis ska det bli detta datum, tid och plats.

Här är informationen från arrangörerna:

“Demovänner???

Lördagen den 19 Mars, kl 13-15, på Norrmalmstorg möts vi igen.

På vår fjärde demonstration fick vi uppleva ett samhälle som visade hur sjukt det är.

Vi hade fram till den 30/1-2016 haft tre fredliga, insiktsfulla och hoppfulla demonstrationer med inslag av skratt tom.

Men..lördagen den 30/1-2016, blandade sig “de goda” i..i form av Vänsteraktivister som tydligen kämpar FÖR?? Ökning av fattigpensionärer, barnäktenskap, mord och ökad samhällsklyfta, med stöd av självaste Samordnaren mot? Våldsam extremism??..Mona Sahlin.

Vi fick se ett samhälle som i jakten på att få fortsätta sin vansinnesfärd att störta vårt en gång så Trygga, Rättvisa och Civiliserade land som vårt Sverige en gång var…gick långt över gränsen över vad vi kunde tro var ens möjligt.

Med Hat, Hot och Lögner gick Mona Sahlin i spetsen tillsammans med Expressen, Aftonbladet och Expo i ett patetisk försök att TYSTA oss.

Ja, nog ruskade de om oss allt, då vi är Genuina, Oroliga Svenska Medborgare som använder vår demokratiska rättighet att visa vårt missnöje och brist på förtroende på nuvarande styrande regering och inte alls är med på deras skitiga spelplan.

Vi trampade visst på en öm fossing?????

Demovänner..Modiga, Fantastiska Svenskar…de huffade och puffade..i ett försöka att skrämma oss till Tystnad..allt de hade behövt göra var att..LYSSNA??

Sanningen segrar Alltid..och Folkets Röst ska man Respektera och Lyssna på för Vi VET att Den Offentliga Makten Utgår från: F O L K E T??

Vi har ännu inte fått bekräftat att vår ansökan blivit godkänd, och vi kan inte vänta längre på att meddela er datum då vi vet att ni är många som måste få en chans att planera ledighet och resor mm. Tänk på att boka biljetter som ni kan avboka om vi skulle få avslag på sökt datum. Detta är första gången vi stött på det vi upplever som en motsträvighet vad gäller att få datum godkänt, men vi har inte fått avslag heller så nu går vi ut med datum, tid och plats????

???Demovänner, från Norr till Söder…
Vi ses på Norrmalmstorg den 19/3, kl 13-15!”

2 tankar kring ”Folkets demonstration på Norrmalmstorg den 19 mars

 1. Sven

  Jag är med er i mina tankar! Det blir De Fria som får min röst. Om ni inte har annat förslag.

  Svara
  1. Fredrik T.

   Partiet De Fria är helt styrt och övertaget av säkerhetspolisen SKRÄPO. Medgrundaren Bo Jonsson arbetade tidigare inom vården med har sedan några år tillbaka hjälpt SKRÄPO att infiltrera och ta över detta parti.

   Svara

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *