Kvinna med avskuret barnhuvud i handen hotade spränga sig själv i Moskva

muslimsk-kvinna-avhugget-huvud-barn-001I morse gick vad som såg ut att vara en svartklädd muslimsk kvinna iklädd hijab runt och bar på ett avskuret huvud från ett tre till fyra år gammalt flickebarn vid en centralt belägen tunnelbanestation i Moskva, medan hon hördes skrika skrika saker som att hon var en terrorist, att hon hatade demokrati och att hon skulle spränga sig själv.

RT rapporterade om händelsen:

https://www.rt.com/news/333928-woman-severed-head-metro/

Den svartklädda kvinnan arbetade som barnflicka och hade väntat tills föräldrar hade gått efter att de lämnade flickan innan hon dödade henne och skar av huvudet. Sedan tände hon eld på och lämnade lägenheten.

Bara minuterna innan kvinnan dök upp vid tunnelbanestationen hade kroppen av den lilla flickan hittats av brandkår och polis.

stod-000

Ingenting nämns om det mördade flickebarnets etnicitet i artikeln eller reportaget på RT, men hennes namn var Nastya, vilket är ett namn som används i länder som Ryssland, Slovenien, Ukraina och Serbien. Vidare så ser det när man tittar på ett av filmklippen ut som om mamman som blir buren till en ambulans är ljushårig.

Den svartklädde kvinnlige gärningsmannen är 38 eller 39 år gammal, heter Gulchekhra Bobokulova och kommer från Uzbekistan. Än så länge vet ingen varför hon dödade den lilla  flickan. Inte heller är det ännu säkert att hon var muslim, även om hon uppenbart såg ut att vara det och uppträdde på ett sätt som många förknippar med muslimsk terrorism. Vissa medier rapporterar även att kvinnan ska ha skrikit “Allahu akbar”.

Här nedanför kan det oredigerade filmklippet ses på Live Leak. Känsliga personer bör inte titta.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *