The Truth About Popular Music

Bra analys av Paul Joseph Watson om varför popmusiken till skillnad mot många andra typer av underhållning blir mindre avancerad och mer banal för varje årtionde som går och vad syftet med denna av musikindustrin medvetet pådrivna utveckling är.

stod-000

2 tankar kring ”The Truth About Popular Music

 1. Jim

  Om man vill få en (liten) förklaring av popmusiken, dess budskap och symboler kan denna sida vara till stor nytta. Läs (från början) med förvåning använd därefter hjärnan du fått/fötts med och styr sedan förbi alla kobbar och skär i den moderna musikindustrins (läs samtliga industrier) alla dunkla vinklar och vrår … trevlig läsning och helg 🙂

  http://vigilantcitizen.com/

  Svara
  1. admin Inläggsförfattare

   The Vigilant Citizen brukar jag alltid tycka är väldigt bra. Jag har dock inte läst den text du rekommenderade, så tack för tipset! =)

   Svara

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *