Nyhetstips och kommentarer 2016-01-28

informationskriget-nyhetstips-och-kommentarer-001Mycket bra igen av Marcus Birro:

“Gäng drar runt i storstäderna på kvällar och nätter, de våldför sig på kvinnor , ofredar dem, örfilar dem, gruppvis alltså, så fegt som något kan bli, de ägnar sig åt skadegörelse, polisen skriker efter mer resurser, det är en helt ny form av kriminalitet som dykt upp bara senaste tiden…

För några dagar sedan fick tio (!) poliser fly ut via nödutgången på ett asylboende eftersom stämningen var så hotfull. Det liknande, enligt polisens egna rapport om ”en hejaklack på en hockeymatch”.

Minst en polis fruktar för sitt liv. ”Jag var mentalt förberedd på att slåss för mitt liv” skriver en av poliserna i den interna utredningen.

Kan vi stanna där ett ögonblick?

Människor som vårt land valt att ta emot hotar poliser till livet…Människor som säger sig ha flytt från krig och lidande, som efter en lång resa kommer till ett land som är känt i världen för sin gästfrihet mot flyktingar, och så så hotar de poliser till livet?

Vad handlar detta om?

Enligt Expressens ledarsida handlar det till stora delar om att flyktingarna som kommer hit tvingas bo trångt.

Hur oanständig i sin perversa iver att förbli politiskt korrekt får man egentligen bli? Hur blind för den verklighet vi har omkring oss går det att bli`

Det är alltså därför en femtonåring knivhugger en ung kvinna till döds, för att det är trångt?

Stå framför den unga kvinnas anhöriga och säg det om ni vågar, kära före detta kollegor på Expressen.”

http://marcusbirro.se/snart-kvall-igen-i-detta-sonderslitna-gamla-land/

———————————————

stod-002

I Tyskland pågår nu modernt bokbrännande och förföljelse av människor för deras åsikter, då en alternativ mediaplattform, som har anklagats för att sprida “rasistisk, främlingsfientlig, antisemitisk, homofobisk och anti-islamsk” information, stängs ned och två personer arresterades.

Adjö yttrandefrihet!

Oavsett vad man tycker och oavsett hur rätt, fel, stolligt eller klokt det är så ska alla ha rätt att säga vad de vill. Handlingar ska vara kriminella, inte tal och idéer!

http://www.redicecreations.com/article.php?id=35153

1 tanke kring ”Nyhetstips och kommentarer 2016-01-28

 1. Jim

  Detta klipp tål att upprepas … 🙂

  ‘Sweden intends to expel up to 80,000 of refugees who crossed its borders last year, saying they did not qualify for being asylum seekers.

  “We are talking about 60,000 people but the number could climb to 80,000,” Sweden’s Interior Minister Anders Ygeman said on Wednesday, adding that Stockholm had called on the police and authorities in charge of refugees to organize their expulsion.’

  Läs mer här …

  http://www.presstv.ir/Detail/2016/01/28/447635/Sweden-asylum-seekers-Anders-Ygeman-EU/

  Svara

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *