Vad som gör mig förbannad angående de sexuella övergreppen i Tyskland

Otroligt bra filmklipp där Stefan Molyneux förklarar att det allra värsta med övergreppen i Cologne och i andra europeiska städer, där stora gäng med invandrare riktade in sig på infödda europeiska kvinnor som de sexualtrakasserade, misshandlade och våldtog, är att en stor del av våra politiker, media och befolkning är blinda för vad som faktiskt sker och till och med försöker bortförklara det på olika sätt.

En av de allra vanligaste bortförklaringarna är den feministiska favoriten, att det inte alls handlar om etnicitet, utan att den minsta gemensamma nämnaren är att det var män som utförde detta, är inte bara felaktig, utan direkt hjärndöd. Stefan Molyneux förklarar varför det är så.

stod-002

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *