“Det är inte lika fel att våldta en svensk tjej som att våldta en arabisk tjej”

“Det är inte lika fel att våldta en svensk tjej som att våldta en arabisk tjej”. Fyra Rinkeby-killar delade för snart 16 år sedan med sig av sin syn på tjejer för hela Sverige. Idag har åsikter som dessa blivit ännu vanligare.

Text: Tobias Lindberg 2016-01-11

invandring-sexuella-overgrepp-001För snart 16 år sedan kunde chockerade DN-läsare ta del av fyra Rinkeby-killars syn på tjejer:

“Det kan hända den snällaste kille att han är med om en gruppvåldtäkt. Om han blir upphetsad av gänget, om stämningen blir fel.

– Grupptrycket, du vet, säger Ali. De tvingade varandra. Man måste visa att man vågar vara lika grym som de andra.

– Det är alltid så att en börjar leka allan ballan, förklarar Hamid. Om han till exempel börjar tafsa på en tjej på skoj och hon skriker “Vad fan gör du, din djävla bög så blir ju han förbannad och fortsätter. Och då vill någon annan i gänget visa att han är grymmare. Han kanske sticker ner handen i tjejens trosor. Och så blir det värre och värre.

– Men alla ångrar sig säkert efteråt, säger Abdallah.

De andra tre nickar allvarligt. Det är ett grovt brott att våldta en kvinna, slår de fyra fast.

– Men det är inte lika fel att våldta en svensk tjej som att våldta en arabisk tjej, säger Hamid. Den svenska tjejen får ju massor av hjälp efteråt, och hon har nog redan knullat. Men arabtjejen får problem med sin familj. För henne är det en stor skam att bli våldtagen. Det är viktigt att hon har kvar oskulden när hon gifter sig.

De andra tre sitter tysta.

– En tjej som går ut på kvällen utan någon kille som kan skydda henne får skylla sig själv, fortsätter Hamid, särskilt om hon är full.”

Självklart tyckte inte alla som på den tiden bodde i utanförskapsområden likadant, men att det fanns så pass många som det ändå gjorde var skrämmande.

stod-002

Idag vet alla att både antalet utanförskapsområden och åsikter som dessa har blivit ännu vanligare än vad de var då, något som tydligt visas av hur mycket sexualbrottsligheten har ökat och av händelser som de som nyligen inträffade i Tyskland och i andra länder där stora invandrargäng trakasserar tjejer sexuellt och ibland våldtar dem på öppen gata. Här nämns detta i SvD.

Att detta hela tiden händer även här i dagens Sverige belyses väl i artiklar som denna och att polis och media har mörkat om att stora gäng med unga invandrarkillar nu för tiden beter sig på detta sättet mot tjejer kan man läsa om här.

Det är idag helt uppenbart för allt fler att det inte fungerar med en så stor invandring till Sverige som vi har sett under de senaste åren och troligtvis inte ens med en invandring som har varit så stor som den har varit de senaste decennierna. Tanken att integrationen ska kunna fungera så bra att åsikter som de som har belysts i denna text inte ska existera i vårt samhälle har helt enkelt varit naiv och verklighetsfrånvänd.

Referenser

http://www.dn.se/arkiv/nyheter/det-kan-handa-den-snallaste-kille

http://www.dailymail.co.uk/news/article-3388422/Huge-influx-migrant-men-lead-sex-attacks-like-Cologne-says-analyst-police-reveal-gangs-blocked-reaching-women-screamed-help.html

http://www.svd.se/inga-fler-ursakter

http://www.dn.se/nyheter/sverige/anna-15-direkt-nar-man-kom-ut-i-folkhavet-borjade-de-att-tafsa/

http://www.expressen.se/kronikorer/britta-svensson/ett-hejdlost-satt-att-missuppfatta-sitt-jobb/

1 tanke kring ”“Det är inte lika fel att våldta en svensk tjej som att våldta en arabisk tjej”

  1. Virtual server

    – Det viktiga for oss ar att kvinnor och man behandlas lika. Det handlar inte om hennes religion. Jag har fem medarbetare och ett antal elever som ar muslimer pa skolan. Om hon inte staller sig bakom laroplanen anser jag inte att hon kan vikariera pa skolan, sager Lidija Munchmeyer.

    Svara

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *