Nyhetstips och kommentarer 2015-12-27

———————————

Ryssarna gör ett bra jobb i att bekämpa ISIS i Syrien och stoppa deras oljeförsäljning till Turkiet till skillnad mot USA och EU som inte gör någonting rätt i detta.

http://www.infowars.com/caught-on-tape-russian-fighter-jets-destroy-huge-isis-oil-convoy-in-transit-to-turkey/

—————————————-

Japp, Turkiet och Erdogan inte bara stödjer ISIS genom att köpa deras stulna olja, utan de ser även till att ISIS-rekryter tränas i Turkiet innan de transporteras till Syrien och beväpnas av Turkiet. Denna gång bekräftades detta av en ISIS-soldat som blivit tillfångatagen av kurdiska styrkor, allt i linje med tidigare avslöjanden. Ja, självklart är detta känt inom NATO:s ledning. Så gärna vill västvärldens elit krossa Assad och destabilisera Syrien, att de är redo att lämna över hela regionen och dess folk åt ISIS.

http://www.infowars.com/confessions-of-an-isis-soldier-the-training-took-place-in-turkey/

Här är originalartikeln:

http://sputniknews.com/middleeast/20151224/1032272511/daesh-fighter-turkey-training.html#ixzz3vRU6GSAl

—————————————-

stod-002

Vi står inför en organiserad invasion, inte en spontan migration av flyktingar“.

Många bra synpunkter av Tjeckiens president Miloš Zeman under sitt jultal.

Han sa att omtanke var möjlig för flyktingar som är gamla, sjuka eller är barn, men inte för unga män som enligt honom borde stanna hemma och slåss mot jihadister.

En stor majoritet av de illegala migranterna är unga män i bra form som är ensamstående. Jag undrar varför dessa män inte tar till vapen för att kämpa för frihet i deras länder mot den islamiska staten.” sa Miloš Zeman som valdes till president 2013.

http://www.infowars.com/czech-president-we-are-facing-an-organised-invasion-and-not-a-spontaneous-movement-of-refugees/

———————————–

Här är det en syrisk man som erkänner att han inte är på väg till Europa för att undfly kriget, utan för att sprida islamisera Europa genom att få människor i Europa att konvertera till islam.

http://www.infowars.com/muslim-refugee-says-main-goal-is-to-islamize-europeans/

“Hijrah” är jihad genom emigration, alltså att man sprider islam genom att flytta till nya territorier, något som både koranen och höga imamer i dagens värld förespråkar gällande Europa.

http://www.infowars.com/top-iman-muslim-migrants-should-breed-with-europeans-to-conquer-their-countries/

————————————

I Kina har ett system införts där människors tjänar eller förlorar sociala krediter beroende på hur accepterade deras åsikter är eller hur bra deras lydnad mot saten är på sociala medier och i deras liv i övrigt. Beroende på vad de postar, köper och gör så påverkas deras kreditnivå. Allt sköts av Kinas största företag i samarbete med den kinesiska staten. Inledningsvis är det frivilligt att vara med, men från 2020 ska det bli obligatoriskt.

Inte bara vad du själv gör påverkar dina krediter, utan även vad dina vänner gör, något som kommer att ta grupptryck och självcensurering till helt nya nivåer.

Den första frågan är hur lång tid det kommer att ta innan detta system kommer till västvärlden?

Den andra frågan är hur lite krediter och hur få vänner jag kommer att ha? 😉

http://www.zerohedge.com/news/2015-12-22/orwells-nightmare-here-china-just-gamified-obedience-state-and-soon-itll-be-mandator

Tänk hur den politiska korrektheten redan nu gör att folk undviker en och plockar bort en som vän på Facebook och fundera sedan på hur det kommer att vara om något liknande införs här.

——————————-

Polisen rycker ut med flera patruller utrustade med sköldar för att stoppa upploppet och får bland annat själva släcka en eld då de bedömer det för farligt för räddningstjänsten att vara där. Navestad i Norrköping, ett av alla utanförskapsområden i det nya Sverige.

http://www.nt.se/nyheter/valsamtupploppi-navestad-12393391.aspx

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *