Nyhetstips och kommentarer 2015-12-15

informationskriget-nyhetstips-och-kommentarer-001Kurt Russel säger att det är total galenskap att tro att hårdare vapenlagar skulle stoppa terrorister eller göra livet säkrare för vanliga människor.

Det är verkligen skönt att se att det fortfarande finns kändisar som vågar stå upp för sunt förnuft och som inte böjer sig för den politiska korrektheten!

http://www.infowars.com/kurt-russell-blasts-gun-control-push-i-think-its-absolutely-insane/

————————————-

Så himla bra! Kurt Russel lär vapenlags-lobbande pk-reporter om verkligheten. Ni måste lyssna hur han svarar reportern!

http://www.infowars.com/kurt-russell-schools-reporter-on-gun-control/

————————————————

“[Människor som vill döda dig] kan också göra en bomb rätt enkelt. De kan också skaffa knivar och hugga dig. Vad ska du göra åt det? De kan skaffa bilar som de kör över dig med. Vad ska du göra åt det? Sak du förbjuda allt? Det är inte svaret. Ska du införa lite kontroll, så att människor som vill försvara sig själva inte kan göra det? Tror du verkligen att de [som vill döda dig] inte kommer att göra det [skaffa vapen]? Är du seriös med detta? Tror du seriöst… Vilken nytta kommer… Åh, herre gud. Du och jag tycker olika helt enkelt. Jag förstår att du tror att du kan kontrollera beteendet hos människor som är fast övertygade om att förstöra ditt liv och det är bara en sak man kan säga om det och det är att, nej, det kommer aldrig att lyckas. Ja, det var trevligt att tala med dig.”

Citat från hur Kurt Russel svarade en vapenlags-lobbande reporter under en intervju. Jag tror att jag ska se en del Kurt Russel-filmer den kommande tiden! =)

——————————-

Skriv under detta upprop om att EU inte kommer att stoppa terrorismen genom att förbjuda legalt ägande av vapen!

Låt inte EU och staten ta fler av våra rättigheter från oss!

https://www.change.org/p/council-of-the-european-union-eu-you-cannot-stop-terrorism-by-restricting-legal-gun-ownership

För mer information så kan ni läsa denna artikel och de sidor som det länkas till i texten:

https://www.all4shooters.com/en/Shooting/law/2015-news/European-Commission-gun-ban-open-poll-lies/

stod-002

————————————

Skriv till EU och påtala hur olämpligt förslaget till nya vapenlagar i EU är!

Väldigt bra och läsvärd artikel i sin helhet: https://www.all4shooters.com/en/Shooting/law/2015-news/European-Commission-gun-ban-open-poll-lies/

Speciellt biten att ALLA bör skriva till EU ang förslaget här: https://ec.europa.eu/transparency/regdoc/?fuseaction=feedback&docId=3085376&language=en

Tips på när man skriver till EU här: https://www.all4shooters.com/en/Shooting/law/2015-news/European-Commission-gun-ban-open-poll-lies/Guidelines.pdf

—————————————

Svensk polis har gått med på att förhöra Julian Assange på Ecuadors ambassad i London eftersom preskriberingstiden närmar sig.

http://edition.cnn.com/2015/12/14/world/equador-sweden-julian-assange-interrogation/

——————————–

Blundar för verkligheten. Polisen i södra Australien beslutar att sätta kön före kompetens i framtida anställningar, men förväntar sig ingen kompetenssänkning.

http://www.9news.com.au/national/2015/12/14/20/38/sa-police-adopt-gender-equal-recruiting

—————————

ISIS utfärdade tidigare i år en fatwa att barn med Downs Syndrom och andra medfödda defekter ska dödas. Sedan dess har minst 38 barn med medfödda sjukdomar/defekter dödats genom kvävning eller giftinjektion. Barnen har varit mellan en vecka och tre månader gamla.

http://www.breitbart.com/national-security/2015/12/14/islamic-state-issues-fatwa-children-syndrome-murders-38-disabled-infants/

—————

Paul Joseph Watson skriver bra om hur sjuka mainstreammedierna och LGBT-aktivisterna har blivit när de uppmuntrar en uppenbart mentalsjuk man som har bestämt sig för att överge sin familj med sju barn för att leva som en sex år gammal flicka genom att bekräfta den rubbade världsbild och de felaktiga prioriteringar som han och hans nya “vänkrets” har.

http://www.infowars.com/transgender-father-abandons-7-children-to-become-6-year-old-girl/

—————————-

Självförsörjningsgraden i Sverige är alldeles för låg eftersom allt för mycket av maten importeras istället för att produceras av egna bönder. Detta kan vara förödande i kristider. Köp därför främst svenskproducerad mat och arbeta för att medmänniskor och beslutsfattare ska förstå hur viktigt detta är.

http://sverigesradio.se/sida/artikel.aspx?programid=3993&artikel=6317270

————————————–

Svenska myndigheter och rättsväsende verkar ibland se genom fingrarna med pedofili och våldtäkt av barn när det gäller muslimer i Sverige.

Läs om denna skrämmande historia där svenska myndigheter la ned utredningen om en flicka som blev gravid som 12-åring här i Sverige med sin vuxne man som hon fortfarande är gift och lever med och alltså enligt hur svensk lagstiftning ser på det våldtas regelbundet. Allt sexuellt umgänge med barn under 15 anses ju som våldtäkt även om barnet själv anser sig vara med på det.

Flickan kom till Sverige sommaren 2014 med sin familj, bara 12 år gammal och var då redan gift med en vuxen man. Under hösten 2014 kom maken till Sverige. I april 2015 var hon gravid i sjätte eller sjunde månaden, vilket innebär att barnet hade avlats här i Sverige då flickan fortfarande var 12 år gammal. Utredning inleddes efter att personal på två olika myndigheter hade slagit larm, men utredningen lades ned.

Skulle samma sak hända mellan svenskar så skulle mannen ha suttit i fängelse för länge sedan, flickans föräldrar fråntagits vårdnaden och historien varit en nationell toppnyhet.

https://meritwager.wordpress.com/2015/12/01/arbetsformedlare-y-i-hans-handlingar-stod-en-flicka-fodd-2001-12-01-uppsatt-som-maka-hon-fyllde-alltsa-14-ar-just-idag/

—————————————–

Sveriges kommuner och landsting (SKL) varnade tidigt för att den snabba befolkningsökningen till följd av asylinvandringen kommer att leda till en skattechock.

http://www.svt.se/nyheter/inrikes/skl-befolkningstillvaxt-kan-utlosa-skattechock

———————————————–

Eritreaner undgår utvisning från Sverige trots att de dömdes för grov våldtäkt och underlåtenhet att rapportera grov våldtäkt.

Mannen som begick våldtäkten dömdes, men minst två av männen undgick att dömas för medhjälp till våldtäkt då det inte gick att bevisa vilka av de fem övriga närvarande som hade hjälpt till att hålla i kvinnan medan hon våldtogs.

Fem av de som närvarade dömdes för underlåtenhet att rapportera då de var medvetna om vad som pågick.

Självklart borde samtliga männen utvisas, men åklagaren valde att inte göra det och vill inte motivera varför hon gjorde så.

En av de eritreanska männen hade lämnat tillställningen innan våldtäkten ägde rum.

En viktig sak som jag inte har sett lyftas fram är att en av de eritreanska männen verkar ha försökt att avbryta våldtäkten, men att han stoppades av de andra ända tills han slutligen tog fram en kniv för att stoppa det hela vilket ledde till det vilda knivslagsmål som gjorde att kvinnan kunde fly genom att hoppa ut genom ett fönster.

Varför inte utvisa de sex dömda och lyfta fram mannen som försökte stoppa det hela i medierna som den hjälte han verkar ha varit.

http://nyheteridag.se/gruppvaldtagen-kvinna-tvingades-hoppa-fran-andra-vaningen-garningsmannen-utvisas-inte/

———————————

Varför går asylrätten före det egna folkets säkerhet?

Den frågan ställer Ingrid Carlqvist i en text på på Gatestone Institute och berättar om en expert på folkrätt som “säger att han inte längre förstår hur regeringen resonerar när de tillåter potentiellt farliga människor att vistas i Sverige. Ingenstans i några internationella konventioner står det att asylrätten ska gå före det egna folkets säkerhet. Han menar att det rimligaste vore att upprätta inhägnade flyktingförläggningar vid gränserna och inte släppa ut de asylsökande förrän man fastställt att de inte är krigsförbrytare eller terrorister. “Enligt flyktingkonventionen från 1951 har ett land rätt att skicka tillbaka även människor som riskerar dödsstraff i sitt hemland, om de exempelvis är krigsförbrytare”, säger experten.

http://sv.gatestoneinstitute.org/7047/sverige-forodelse-asylparadiset

——————————

Utvisar man inte grova brottslingar så kan det gå så här!

Åklagaren ville utvisa honom redan för fyra år sedan då han misshandlade sin dåvarande flickvän grovt, troligtvis försökte han mörda henne, men rätten tyckte att han hade anknytning till Sverige och avslog utvisningskravet.

Nu har han troligtvis mördat en annan kvinna.

Vi här i Sverige har inget ansvar för grova brottslingar som vi har försökt hjälpa genom att ta emot dem. Missbrukar de vår gästfrihet så ska de åka ut. Anledningen att vi inte kan göra oss av med grovt kriminella infödda människor är att det vore orätt att skicka dem till andra länder då vi på detta sätt skulle lägga våran börda på andra. En asylsökande som begår brott kan vi skicka tillbaks till sitt eget land eftersom den personen är det landets ansvar, inte vårat.

http://nyheteridag.se/domd-kvinnomisshandlare-som-aklagare-ville-utvisa-fick-stanna-nu-har-han-mordat-kvinna-i-oskarshamn/

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *