Nyhetstips och kommentarer 2015-11-17

informationskriget-nyhetstips-och-kommentarer-001Följande kunde läsas i en DN-artikel den 30 oktober 2015:

“Margot Wallström säger att det finns en punkt då flyktingmottagandet blir en sådan påfrestning på det svenska samhället att vi inte klarar mer.

– Jag tror att de flesta känner att vi inte kan upprätthålla ett system där det kanske kommer 190 000 människor varje år, i längden kommer våra system att braka ihop. Och det mottagandet kommer inte att få folkligt stöd.”

http://www.dn.se/nyheter/sverige/margot-wallstrom-om-branderna-sd-har-ett-ansvar/

Den kommentaren var intressant, men i övrigt var det bara skräp i DN-artikeln.

————————————–

I Sverige ska man enligt de rödgröna i Stockholm kunna få fler fördelar ju mer skit man gör, medan de som sköter sig och bidrar till samhället ska stå tillbaks. Några frågor på det?

http://www.metro.se/nyheter/folkpartiet-stockholms-stad-vill-ge-is-krigare-fortur-i-bostadskon/EVHoet!GqYRkRRlx60g/

———————————-

stod-002

Om Paris-attacken.

——————————-

Mycket bra! En ärlig reporter som verkar berätta som det är gällande migrantkrisen och kriget i Syrien.

http://www.liveleak.com/view?i=b6c_1447660445

——————————————

Gammalt, men ändå bra att sprida då det motbevisar det Betnér felaktigt påstod om att Sverige är säkrare idag än tidigare. Detta felaktiga påstående som så många därefter helt okritiskt delade vidare. Faktum är att det är tvärtom, brottsligheten har faktiskt ökat vilket den undersökande journalisten Joakim Lamotte som är känd från SVT:s Uppdrag granskning förklarar i detta filmklipp här nedanför som alla som har Facebook kan se! Att färre dör trots att brottsligheten har ökat beror enbart på att sjukvården har blivit bättre på att rädda livet på de som skadas, men detta verkade vara lite för svårt att förstå för Betnér.

https://www.facebook.com/joakim.lamotte/videos/10155854362845212/

—————————–

Nytt rekord IGEN, nu har 10.553 sökt asyl i Sverige på en vecka under perioden 9 november–15 november. Och detta är efter regeringens införande av så kallade gränskontroller, vilket bevisar att de inte är värda någonting och att våra gränser fortfarande är helt öppna i praktiken.

http://www.migrationsverket.se/Om-Migrationsverket/Nyhetsarkiv/Nyhetsarkiv-2015/2015-11-16-Over-10-500-asylsokande-de-senaste-sju-dagarna.html

——————————————————-

Här är en ny intressant artikel i The New York Times om Sveriges självskapade migrationsmardröm!

http://www.nytimes.com/2015/11/14/opinion/swedens-self-inflicted-nightmare.html?_r=0

———————————

Regeringen meddelade i dag att det ska skjutas till 11 miljarder i en tilläggsbudget på grund av kostnader kopplade till flyktingkrisen. Magnus Henrekson, professor i nationalekonomi, menar att regeringen skött det hela mycket dåligt. Han ger regeringens agerande ”ett absolut bottenbetyg”. Vidare säger han att det är mycket svårt att kombinera omfattande invandring med en välfärdsstat.

—————————

I texten “Saudiarabien är motorn bakom terrorismen” från 2008 förklarade Jan Guillou hur Saudiarabien och delar av den globala eliten tillsammans står bakom världsterrorismen.Trots att Jan Guillou är ute och snurrar fel i många andra frågor så är detta en mycket läsvärd text!

http://www.aftonbladet.se/nyheter/kolumnister/janguillou/article11511163.ab

“Saudiarabien styrs av den mest perversa sekt som någonsin uppstått inom islam, wahabismen.

Enligt wahabitiska föreställningar betyder den enskilde individen ingenting, stamtillhörigheten allt. Därför kan man, och bör, saklöst mörda alla fiendens kvinnor och barn, eftersom ingen av fiendestam kan vara oskyldig.

Och vem är wahabiternas fiende? I tur och ordning alla shiamuslimer, judar och kristna. Alla dessa fiender måste dö därför att Gud vill det, sådan är den saudiarabiska tolkningen av ”jihad”.

Religiösa galenskapssekter finns lite här och var i världen och inom alla religioner, i Texas lika gärna som i Tokyo som ute i den arabiska öknen. Ibland ställer de till måttligt förtret (Livets Ord), ibland försöker de massmörda tunnelbaneresenärer (Tokyo) och ibland begår de kollektivt självmord (Texas).

Men wahabiterna i Saudiarabien skiljer sig i vissa avseenden från alla andra galenskapssekter. De disponerar en oljeinkomst på 300 miljarder dollar per år och större delen av inkomsterna går till den kungliga familjen och ”prinsarna”, som huvudsakligen investerar i terrorism.

Saudiarabien är den ekonomiska motorn bakom all islamistisk terrorism i världen. Enbart i Bosnien investerade man 400 miljoner dollar i nya moskébyggen där wahabitiska predikanter sattes i arbete. I Pakistan fanns år 1950 ungefär 200 religiösa rabbelskolor, så kallade madrasas. I dag har Saudiarabien fått upp siffran till 20 000! Det pakistanska undervisningsväsendet håller på att bryta samman och ersätts med terroristskolor för gossar. Flickor ska inte undervisas.

Det är saudierna som har skapat de afghanska talibanerna, med religiös polis och allt det andra. Det är saudierna som enbart i USA byggt över 1 000 terrorist- och hatpredikande moskéer och det är enligt en FN-rapport från 2002 Saudiarabien som, då 2002, investerat över 500 miljoner dollar i stöd till al-Qaida. Det är ingen tillfällighet att 15 av 19 flygkaparterrorister den 11 september 2001 var saudiarabier.

Om det nu är så att USA kan döma Usama bin Ladins chaufför till fängelse i fem och ett halvt år, efter fem år i koncentrationsläger, för ”stöd till terrorismen” så vore väl själva motorn bakom all terrorism, de 5 000 saudiska ”prinsarna”, ett utmärkt mål för polisiära insatser.

Om det är något land som borde ha invaderats i demokratisyfte och i syfte att bekämpa terrorismen efter den 11 september så är det självklart Saudiarabien. I stället invaderade västvärlden med USA i spetsen först Afghanistan, vars terroristutbildning var saudifinansierad, och därefter Irak som i vart fall inte sysslade med internationell terrorism.

Den saudiska överhögheten över den arabiska halvön kan dessutom ifrågasättas. 1932 ”enade” banditklanen Saud de tre länderna på halvön, genom att mörda allt och alla i dess väg och dessutom plundra Mecca (!) och Medina. Allt skulle bara ha varit sedan länge bortglömd kriminalitet om inte en geologisk slump spelat in – samma år upptäcktes de väldiga oljetillgångarna. USA såg chansen och erkände snabbt det nyligen utropade ”konungariket” Saudiarabien. Banditledaren ibn Saud började alltså kalla sig kung och döpte det påhittade konungariket efter sin egen stam. Men avtalet mellan USA och banditledaren var enkelt och logiskt. Vi får er olja, ni får vårt erkännande och militära beskydd.

På den vägen bar det hän ända till ”vår närmaste allierade i Mellanöstern” 50 år senare. Och därefter inträffade slumpen på nytt.

1985 var en ung alkoholiserad äventyrare i Texas på väg mot konkurs. Hans oljeföretag Spectrum gick det året med 1,6 miljoner dollar i förlust och han hade 3 miljoner i skulder. Då kom en räddande svart ängel, den saudiska banken BCCI, och köpte fåntrattens lilla konkursbo för tre gånger värdet så att det till och med blev en rejäl summa över. Hans namn var George W Bush och själaglad investerade han genast överskottet, 600 000 dollar, i baseballaget Texas Rangers.

För saudiarabier att investera miljoner i ett litet råttbo till oljeprospekteringsföretag i Texas vore som för eskimåer att köpa snö. Det var alltså inte strikt affärsmässiga överväganden som låg bakom investeringen. Den misslyckade George W var son till en mäktig politiker.

I dag har Saudiarabien investerat mer än 1 500 miljoner dollar i olika företag med anknytning till familjen Bush med vännerna Donald Rumsfeld, f d försvarsminister, arkitekten bakom det senaste kriget mot Irak, och Dick Cheney, vicepresident. Ingen president i USA:s historia, eller för den delen försvarsminister eller vicepresident, har varit så uppbunden till främmande makt.

Och just den makten är finansiären bakom all islamistisk terrorism, som George W Bush säger sig föra krig mot. I Irak och Afghanistan. Till bombliberalernas applåder och hejarop.

Jan Guillou”

———————————

Professor Darrell Hamamoto avslöjar den styrande elitens fascistiska agenda i intervju på The Alex Jones show. Mycket sevärt!

——————————–

Professor Darrell Hamamoto förklarar kollapsen av USA:s gräns mot Mexiko och förstörandet av USA:s nationella suveränitet. Intervjuad av Alex Jones på Infowars.

———————————

Alex Jones och professor Darrell Hamamoto samtalar om varför den politiska korrektheten har ökat till galet höga nivåer bland USA:s högskolestudenter.

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *