Tips och kommentarer 2015-09-21

informationskriget-nyhetstips-och-kommentarer-001Här är ett bra exempel på hur seriösa kritiker av invandrings- och flyktingpolitiken som Tino Sanandaji blir smutskastade av media!

Johan Ehrenberg, ETC, har i princip inget relevant att komma med och inga argument i sak som visar att Tino Sanandaji har fel, men fyller ändå han upp en hel text med trams som egentligen inte består av något annat än obekräftade beskyllningar om att Tino Sanandaji skulle vara en konspirationsteoretiker som vill skapa uppmärksamhet för att finansiera ett bokprojekt.

Det är pinsamt att läsa beskyllningar som dessa och sorgligt att tänka på många som troligtvis går på denna smutskastning! Så är dock ofta metoderna som används av de som inte har något av substans att komma med.

http://www.etc.se/ledare/att-tala-med-trollen

stod-002

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *