Fria Tider – “Glöm inte vem som skapade asylkaoset”

syrien-glom-inte-vem-som-startade-asylkaoset-fria-tider-001Igår var det en artikel i tidningen Fria Tider som på ett väldigt bra sätt tog upp vilka som faktiskt är ansvariga för den flyktingsituation som nu råder i Mellanöstern och Europa.

http://www.friatider.se/vilka-som-skapade-asylkaoset

Artikeln förklarar hur de flesta av västvärldens ledare och medier stödde den så kallade arabiska våren trots att alla dessa mycket visste att denna rörelse till största delen leddes av al-Qaida och grupper som stod dem nära och som senare kom att bli IS. Sådana fakta har de stora ländernas underrättelsetjänst koll på och det som underrättelsetjänsten känner till vet också ledande politiker och journalister.

Att detta var känt när det kommer till Syrien finns nu till och med bevisat i amerikanska underrättelsedokument från 2012 som alla kan läsa sedan de gjorts offentliga av den amerikanska organisationen Judical Watch.

Länk till själva dokumentet finns här:

http://www.judicialwatch.org/wp-content/uploads/2015/05/Pg.-291-Pgs.-287-293-JW-v-DOD-and-State-14-812-DOD-Release-2015-04-10-final-version11.pdf?V=1

Högt upp på sidan 3 i dokumentet kan man läsa underrättelsetjänstens beskrivning av vilka grupper som motståndet mot Bashir al-Assad i Syrien består av.

Länk till Judical Watch:

http://www.judicialwatch.org/document-archive/pgs-287-293-291-jw-v-dod-and-state-14-812-2/

Dessa västerländska ledare och medier hade egna mål och intressen som bestod i att de ville störta olika ledare som de inte gillade och de brydde sig därför inte om det faktum att de för att uppnå sina mål faktiskt stödde brutala terrorgrupper som utan tvekan skulle skapa ett mycket värre kaos för folken i dessa länder än de ledare som västvärldens elit ogillade någonsin skulle göra.

stod-002

Om sedan det som nämns i artikeln, att SD skulle ha varit det enda riksdagsparti som var tveksamma till insatsen i Libyen i synnerhet och den arabiska våren i allmänhet, vet jag inget om, kanske stämmer det, men att det som sägs i resten av artikeln är korrekt är jag helt säker på. En väldigt viktig och läsvärd artikel!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *