Den verkliga fienden

Det vi ser i världen idag är inte ett krig mot terrorn, utan ett terrorkrig mot världens folk. De ansvariga låtsas vara vänner, utför sina gärningar i det fördolda och arrangerar spåren så att de pekar på andra. Det äldsta knepet i världen. Det är dags att vi ser spindeln i mitten av nätet, den verkliga fienden!

Text: Tobias Lindberg 2015-09-14

eliten-003John Pilger förklarar bra i detta filmklipp som ni kan se här nedanför, att det inte är ett krig mot terror som pågår i världen, utan ett terrorkrig som utförs av världens mäktigaste länder mot framförallt Mellanöstern.

Det John Pilger talar om gäller visserligen Irak-kriget, men är viktigt att lyssna på än idag eftersom samma sak som pågick då har pågått sedan dess och pågår än idag i Irak, Libyen, Syrien och i flera andra länder. Inte heller är det enbart Mellanöstern som skadas av detta, utan alla världens folk.

Det som är allra viktigast att förstå är dock något som John Pilger inte nämner något om och det är att ledarskapet för västvärldens mäktigaste nationer sedan mer än 100 år tillbaks i tiden har blivit mer och mer infiltrerade av väldigt inflytelserika kriminella grupper. Dessa grupper har med tiden bildat en slags löst sammansatt kriminell global maktelit, med en kärna som utgörs av de gamla europeiska bank- och kungafamiljerna, som under åren har lyckats stärka sina ställningar så mycket att de har lyckats använda västvärldens mäktigaste nationer som verktyg för att styra det mesta av de globala skeendena sedan 9/11 2001. Denna globala maktelit utgörs av ungefär 6000 personer över hela världen, vilket motsvarar så lite som c:a 0,0000008 %, av världens befolkning, men ändå så äger och kontrollerar dessa människor det mesta av världens mark, resurser och företag. [1] [2] Det handlar sålunda inte om den översta procenten som så många idag riktar sin ilska mot, men som till största del utgörs av individer som egentligen inte vill något ont, utan om en mycket mindre grupp.

stod-002

Det är denna kriminella elit som finansierar, beväpnar och skyddar fristående terrorgrupper som al-Qaida och ISIS och använder även dessa dessa som ett slags verktyg som de slumpvis låter ställa till kaos i olika länder så att detta sedan kan användas som förevändning för västvärlden att börja bomba i just de länder som den kriminella eliten önskar störta. Detta innebär inte att den kriminella eliten kontrollerar al-Qaida eller ISIS, men på samma sätt som en människa som föder upp giftiga ormar och släpper ut dem i hemmet hos sin fiende inte kontrollerar ormarna, men ändå är ansvarig för att fienden dör, så är det den kriminella eliten som har skapat al-Qaida och ISIS och sålunda ansvarar för det kaos som dessa terrorgrupper sprider.

Referenser

[1] http://newsvoice.se/2011/09/03/maktelit-pa-6000-personer-med-egen-over-medel-och-underklass-ager-varlden/

[2] http://www.infowars.com/elitist-blueprint-for-world-government-revealed/

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *