Tips och kommentarer 2015-09-08

Ron Paul skriver bra om vad som krävs när det kommer till Syrien och den flyktingvåg till Europa som den har skapat. Hans förslag på lösning är den enda självklara:
“Here is the real solution to the refugee problem: stop meddling in the affairs of other countries. Embrace the prosperity that comes with a peaceful foreign policy, not the poverty that goes with running an empire. End the Empire! ”

http://www.infowars.com/the-real-refugee-problem-and-how-to-solve-it/

—————————

Många  synpunkter av Paul Joseph Watson om flyktingkrisen!

———————————-

En bra insändare som förklarar vad som drabbade Libyen och som nu är på väg att hända Syrien.

http://www.blt.se/din-asikt/media-morkar-orsakerna-till-flyktingvagorna/

———————————————

Här är en artikel som på ett bra och kortfattat sätt beskriver de verkliga orsakerna till oroligheterna och kriget i Syrien. Artikeln förklarar bakgrunden, beskriver de inblandade parterna och avslöjar var skulden ligger.

http://www.infowars.com/syria-who-is-responsible-for-the-horrors/

—————————————-

Här är ett toppenbra blogginlägg om den tokiga situationen där Sverige har splittrats i två läger, där en del är sur över alla flyktingar som kommer och en del som vill att vi ska hjälpa fler från den hemska situationen de flyr från. Det stora problemet är dock att få förstår vad de verkliga orsakerna till krisen som skapar dessa flyktingvågor är. Förstår man inte orsaken så kan man inte lösa problemet. I detta blogginlägg förklaras hur grupper inom den västerländska makteliten samarbetar med ISIS/al-Qaida för att ställa till kaos i de områden där grupperna inom makteliten vill genomdriva sin agenda.

http://verkligheten.org/2015/09/04/hyckleri/

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *