Amerikanska som dog av mässlingen var vaccinerad

Väldigt bra skrivet av Mike Adams på Natural News om det faktum att den amerikanska kvinna som dog av mässlingen förra veckan, den händelse som media, myndigheter och läkemedelsindustri sedan dess har utnyttjat maximalt för att skrämma ännu fler till att vaccinera sig och för att driva på för tvingande lagstiftning om vaccination, redan var vaccinerad mot mässlingen, att det var sjukvårdens kraftiga medicinering som gjorde att hennes immunförsvar var försvagat och att hon blev smittad under tiden hon var inlagd på sjukhus.

http://www.naturalnews.com/050308_measles_death_vaccine_failure_media_cover-up.html

stod-002

Trots allt detta så blir vaccinförespråkarnas sjuka logik ändå den att lösningen på detta problem är mer av av samma sak som orsakade det hela. Logiken lyder något i stil med att eftersom sjukvården med alla sina kemiska läkemedel (de som förgiftar så många patienter) och sina vacciner (de som ger en falsk trygghet) inte fungerar så bra som vi inbillar oss att den ska så måste vi ge ännu mer pengar till systemet och ännu fler vacciner till folket. Att vaccinförespråkarna tänker på det sättet bevisar att de inte skiljer sig från andra troende människor som fortsätter att tro trots att ingenting stödjer deras övertygelse.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *