Försvara Andrew Wakefield

Text: Tobias Lindberg 2014-01-31. Uppdaterad 2015-07-06.

Andrew Wakefield

Andrew Wakefield

Under många år har det pågått en intensiv och ful smutskastningskampanj av forskaren Andrew Wakefield. Anklagelserna är påhittade och det är viktigt att alla som vet sanningen ställer sig upp och försvarar honom varje gång han blir attackerad.

Först och främst påstod Andrew Wakefield aldrig att MMR-vaccinet orsakar autism, utan han påpekade bara att det finns ett samband mellan MMR och de mag-tarm-problem, med “leaky gut”, som är så vanliga hos autistiska barn.

Detta förvrängdes dock av Andrew Wakefields belackare och av media till att han påstod att MMR orsakar autism.

Det finns massor av forskning som stödjer Andrew Wakefields påståenden om MMR-vaccin. En av dessa forskningsrapporter som är gjord av forskarna Tomljenovic och Shaw visar till exempel att det finns mycket som tyder på ett samband mellan det aluminium som finns i många vacciner och autism. Ni hittar en länk till den forskarrapporten här nedanför. I artikeln i The Liberty Beacon som jag också har länkat till här nedanför så hänvisas det till ännu fler forskningsrapporter som ger stöd till Andrew Wakefield.

stod-donera-swish-013

Tillbakadragandet av hans forskarartikel som den vetenskapliga tidningen gjorde var felaktig och det pågår i dagsläget en rättsprocess om detta och det hela verkar gå Wakefields väg. Tyvärr går denna process väldigt långsamt.

I USA och på andra håll i världen är det redan idag specialdomstolar som betalar enormt stora ersättningar till barn som har fått autism av MMR-vaccinet. Det är ett faktum att dessa rättsprocesser pågår, men genom att de skjuts till specialdomstolar där läkemedelsbolagen inte behöver delta i rättsprocessen och där offren tvingas skriva på avtal om tystnad för att få ersättningen så lyckas vaccinindustrin än så länge bevara sitt “goda namn” inför allmänheten och dessutom så blir all information hemligstämplad. Detta arrangemang är dock på upphällningen, snart kommer allt detta bli allmänt känt och då blir det väldigt svårt för vaccinationsindustrin. Förhoppningsvis kommer det bli början till slutet för vaccinerna.

Att specialdomstolarna går med på att betala ersättning till barn som fått autism av vaccinet är en extremt tydlig indikator på att Andrew Wakefield hade rätt om MPR-vaccin.

http://omsj.org/reports/tomljenovic%202011.pdf

https://web.archive.org/web/20150716161341/http://www.thelibertybeacon.com/2013/06/21/new-published-study-verifies-andrew-wakefields-research-on-autism-again-mmr-vaccine-causes-autism/

2 tankar kring ”Försvara Andrew Wakefield

 1. camilla

  Det är viktigt att ALL forskning, oavsett om det är till fördel för livsmedelsverket / läkemedelsindustrin – kommer fram.
  Det är viktigare med liv än pengar.
  Själv fick vi enorma problem som skadat en familje medlem för gott så hon inte kan skaffa barn, pga Gardasil vaccinationen.
  Jag är tacksam för forskare som denna… och all support och heder till Andrew.

  Svara
 2. Alyssa Ayeb

  Ett vanligt om än osakligt och osympatiskt grepp i diskussioner idag oberoende av ämne är att man hävdar att man har den samlade vetenskapen bakom sig något som i sig är helt osakligt och verklighetsfrånvänt då vetenskapen aldrig har varit helt överens eller fri från ekonomiska bojor.
  Det ligger i vetenskapens natur att det är ett ständigt sökande och vetenskapen är inte helt olik religion i den bemärkelsen att det även handlar om vad den används till, eller hur man begagnar sig av den.
  Det är där smutskastningen av läkare så som Andrew Wakefield blir än mer oroande då hans främsta syfte har varit just att hjälpa människor att bli friska och må bättre. Det är nu viktigare än någonsin att stå upp för den fria humana forskningen särskilt med beaktande av vaccinations debattens obehagliga vändning mot ren fascism i Kalifornien där man helt sonika har kört över befolkningens önskemål och nu infört tvångsvaccineringar. Att på detta vis lämna över våra kroppar till en vinst drivande privat läkemedelsindustri är djupt oroande. Jag vill uppmana alla att sätta sig in i frågan och ta ställning för er och era barns hälsa, inget annat.

  Svara

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *