Vaccinpropagandan når nya höjder

masslingen-propaganda-001Denna trailer för ett avsnitt av den amerikanska serien “Law and Order” måste vara den mest överdrivna vaccinpropagandan någonsin. Visst förstår många hur otroligt överdrivet allt framställs, men samtidigt finns det många som är väldigt okunniga om sjukdomar och vacciner och när propagandan dessutom kommer i form av underhållning så är de flesta människor tyvärr mer mottagliga för olika budskap.

Hade de inte trailern nämnt att det gällde mässlingen så hade man kunnat tro att det gällde ebola eller något ännu värre.

Här kan man läsa mer om detta på journalisten Jefferey Jaxen’s hemsida:

http://www.jeffereyjaxen.com/blog/nbcs-law-order-vaccine-agenda-mouthpiece

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *