Vaccinkritiker skördar framgångar

I ett väldigt talande inslag på TV4 syns etablissemangets frustration över att vi vaccinkritiker skördar framgångar. Personer som de som står bakom Vaccin.me och föreläsare Dr. Suzanne Humphries är några av de som ska tackas för detta.

Lite irriterande är det förstås att Margareta Blennow i TV-inslaget framställer det som om att det ökade antalet vaccinkritiker beror på att dessa människor är oinformerade. Självklart är det tvärtom, vi vaccinkritiker är kritiska till vacciner för att vi kan så mycket om detta ämne.

Lite roligt var det också att i TV-inslaget skymta min text “Läkemedelsverket bekräftar vad vaccinkritiker alltid har sagt” på Vaccin.me.

Det viktiga är att vi går framåt!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *