Dagens kommentarer och tips 2015-02-11

Här är ännu ett mycket bra, informativt och viktig inlägg av Björn Hammarskjöld på hans blogg Kostkunskap som alla borde läsa regelbundet, denna gång om GMO!

http://kostkunskap.blogg.se/2015/january/gmo-ar-en-katastrof-ur-etisk-synpunkt.html

Angående det Björn Hammarskjöld skriver i detta blogginlägg så håller jag med om allt med bara ett litet tillägg angående detta som han skriver att vi inte borde förbjuda GMO-teknik i sig, då den faktiskt kan användas för bra saker, vilket jag egentligen håller med honom om, men kan nog tycka att det kan vara bra med ett förbud tills dess att vi (folket och den riktiga vetenskapen, inte storföretagens köpta vetenskap) har full kontroll över tekniken. Som det är nu så anser jag att riskerna för stora att det man idag tillåter inte är vad det sägs vara eftersom storföretagens inflytande över forskningen är alltför stort. Bättre då att förbjuda tills vidare och senare kanske tillåta bra GMO-teknik när man kan vara säker på att den är bra. Vidare så behövs faktiskt inte GMO-tekniken i dagsläget, vilket jag förklarade i mitt senaste blogginlägg om GMO, eftersom jorden kan föda hela jordens nuvarande och framtida befolkning på ett miljövänligt sätt med vanligt jordbruk och djurhållning helt utan GMO-teknik om vi, jordens befolkning, bara vill det och återtar kontrollen över vår matproduktion från storföretagen och makteliten. Här kan ni läsa mitt senaste blogginlägg om GMO:

http://www.informationskriget.se/2015/01/15/gmo-foresprakare-med-andras-intressen-for-ogonen-an-folkets/

2 tankar kring ”Dagens kommentarer och tips 2015-02-11

    1. admin Inläggsförfattare

      Nej, jag har inte gjort det än, men har länge tänkt göra det och blivit tipsad om den flera gånger. Tack för tipset om gratisvisning! =)

      Svara

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *