Underårig sexslav berättar om prins Andrew och andra höga ledare

prins-andrew-jeffrey-epstein-001Den då 17-åriga flickan hölls enligt egen utsago som sexslav av Jeffrey Epsteins och transporterades runt bland hans olika residens och tvingades ha sex med många olika höga internationella politiker, affärsmän och andra dignitärer, däribland före detta presidenter (troligtvis Bill Clinton) och prins Andrew.

http://www.mirror.co.uk/news/uk-news/prince-andrew-been-secretly-filmed-4915421

Hade inte Jeffrey Epstein gjort en uppgörelse med åklagaren och de som anklagade honom när han 2008 blev dömd till 18 månaders fängelse så hade han riskerat 15 års fängelse. Så det handlade alltså om väldigt allvarliga brott.

Med denna man umgicks Clinton-familjen och bodde i hans residens. Även flera medlemmar av Windsor-familjen var frekventa gäster. Vidare har flera av dem fortsatt att umgås med honom även efter att han hade dömts och allt hade blivit känt. Den brittiska kungafamiljen, Windsor-familjen, har dessutom nu de senaste dagarna gått ut till Jeffrey Epsteins försvar.

Man ska inte heller glömma bort den brittiska kungafamiljens nära vänskap och frekventa umgänge med den ökände våldtäktsmannen, pedofilen och nekrofilen Jimmy Savile som de precis innan och sedan efter hans död gjorde alltför att sudda ut spåren av.

Här kan ni höra vad Alex Jones har att säga om detta:

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *