Vaccin orsakar ibland skador som liknar barnmisshandel

Text: Tobias Lindberg 2014-03-30

vaccin-induceraad-vavnads-skorbjugg-001Här är en mycket bra artikel från Vactruth.com om hur “Vaccininducerad vävnadsskörbjugg” ofta misstolkas av sjukvården som om barnet har blivit utsatts för våld med resultatet att barnet får fel vård, oskyldiga föräldrar blir fängslade och vaccinindustrin tillåts smita undan ansvar.

Ofta uppstår inre och yttre vävnadsskador på grund av en cellulär C-vitaminbrist orsakat av en autoimmun process till följd av vaccinering.

Vaccinet har gjort att kroppens celler inte reagerar på insulin, vilket gör att cellerna bland annat inte kan ta upp C-vitamin från blodet, vilket i sin tur kan ge svåra vävnadsskador.

Det uppstår alltså skörbjugg i cellerna trots att barnen får i sig tillräckligt med C-vitamin genom födan och att blodet innehåller tillräcklig mängd C-vitamin.

Ett av flera tecken på att vävnadsskador kan bero på vaccinering snarare än våld är om ett barn har högt blodsocker, vilket också beror på insulinbristen.

vaccin-induceraad-vavnads-skorbjugg-002Sådan här “vaccininducerad vävnadsskörbjugg” kan förekomma i diagnoser som tex plötslig spädbarnsdöd, barnmisshandel, shaken Baby Syndrome, huvudskadot, hjärnskador, Reye’s syndrom, Kawasakis syndrom, anafylaktisk reaktion och typ 1-diabetes. Läkarna har då ofta missat att den verkliga orsaken är vaccinet.

 

Källor för denna text

Artikeln i Vactruth.com:

http://vactruth.com/2014/03/19/tissue-scurvy-not-child-abuse/

Här är en forskarartikel Michael D. Innis som visar att Kawasakis syndrom är en autoimmun sjukdom som uppstår på grund av antigen-stimulering i ett genetiskt mottagligt barn:

http://article.sciencepublishinggroup.com/pdf/10.11648.j.ajim.20130102.13.pdf

Här är en annan forskarartikel av Michael D. Innis som visar att läkare ofta feldiagnosticerar vaccininducerad vävnadsskörbjugg, alltså en cellulär C-vitaminbrist som har uppstått på grund av vaccinering, eftersom de inte förstår den och felaktigt tror att barnet har utsatts för misshandel:

http://article.sciencepublishinggroup.com/pdf/10.11648.j.cmr.20130206.17.pdf

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *