Ebola – Rädsla, lögner och bevisen

“I stort sett allt vi har fått höra om ebola sedan början av utbrottet i Västafrika har varit fel. Hur viruset sprids, inkubationstiden, hur länge viruset överlever på ytor och till och med de tillgängliga behandlingsmetoderna har alla blivit systematiskt felrapporterade. Detta är ett extremt påstående och extrema påståenden måste kunna bevisas, så låt oss titta på bevisen.”

Så börjar StormCloudsGathering’s senaste utmärkta filmklipp om ebola som heter “Ebola – Fear, Lies and the Evidence” och som jag rekommenderar alla att se. Jag har själv skrivit om mycket av det som de tar upp i detta filmklipp, men de illustrerar och bevisar allt på ett otroligt mycket bättre och mer professionellt sätt med hänvisningar till forskningen för allt de säger.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *