Influensavaccin dödar 13 i Italien

Foto:  NIAID http://bit.ly/1w0lDDa

Foto: NIAID http://bit.ly/1w0lDDa

Minst 13 har dött i Italien inom bara 48 timmar från att ha blivit vaccinerade med ett influensavaccin.

I denna artikel beskriver Mike Adams på Natural News att vacciner visserligen innehåller många skadliga ämnen, men att när det går så här snabbt så beror det troligtvis på att något har gått fel i tillverkningsprocessen av just detta vaccin. Vidare skriver Mike Adams att risken för sådant här ökar då läkemedelsbolagen i stora delar av världen är genom lagstiftning är befriade från ansvar för vad deras vacciner orsakar. Artikeln avslutas sedan med att förklara att det finns bättre och naturligare sätt att skydda sig mot influensa, som t.ex. att ta tillskott med D- och C-vitamin samt att stärka immunförsvaret med olika örter, hellre än att ta ett vaccin.

Här nedanför är ett filmklipp om den tragiska händelsen i Italien.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *