Därför mördades John F. Kennedy

Den 22 november 1963 sköts John F. Kennedy eftersom han på flera områden agerade mot den globala maktelitens intressen, varav de två främsta var att han dels höll på att ta USA ur Vietnamkriget och dels var på väg att återföra makten över att skapa pengar från det privatägda Federal Reserve tillbaks till den amerikanska staten.

jfk.001Flera av USA:s dåtida och kommande ledare, både politiker och tjänstemän, stod bakom och deltog i planerandet av mordet samt den efterföljande mörkläggningen. Själva attentatet utfördes av flera av USA:s bästa agenter och mördare, bland dem den ökände “Schakalen”.

Kennedy var på inget sätt perfekt, han gjorde många dåliga saker, men relativt till andra amerikanska presidenter var han bra och mycket tyder på att han var på väg att bli ännu bättre. Han mördades helt enkelt för att han försökte agera som en president istället för att vara en nickedocka åt makten.

Genom mordet på den mäktigaste mannen i världen, vilket USA:s president i vart fall officiellt anses vara, skickade den globala makteliten ett mycket tydligt och skrämmande meddelande till alla dåtida och kommande världsledare i såväl USA, Ryssland och Kina som i alla andra länder med lydelsen, den som går oss emot blir dödad. Mottagarna av meddelandet förstod och resten är historia.

stod-002

Glädjande är att det inte är många idag som tror på den officiella historien om vem som mördade Kennedy. Till exempel misstror hela 90% av amerikanerna påståendet om en ensam skytt.

Kanske kan detta misstroende bland folket förhoppningsvis leda till ett ökat ifrågasättande av makten, något som verkligen skulle behövas eftersom det är samma mäktiga intressen som lät mörda John F. Kennedy som fortfarande innehar makten i USA. Dessa intressen arbetar fortfarande hårt och målmedvetet för att skapa en global värld som styrs av en världsregering som de själva kontrollerar.

Läs gärna ett annat inlägg jag har skrivit om hur de Secret Service-agenter som normalt sprang bredvid eller satt bak på John F. Kennedys bil till sin stora förvåning blev bortkallade kort innan presidenten blev skjuten. I detta inlägg finns ett unikt filmklipp som visar när detta sker.

2 tankar kring ”Därför mördades John F. Kennedy

 1. Adam Testad

  Se dokumentären “Bluprint to Iron Mountain”, första hälften, som fortfarande är kanske mer aktuell idag än när den gjordes på 90-talet. Den beskriver en full plan till maktövertagande över hela världen gjord under Kennedys tid som president. Inte konstigt att han protesterade och vile avslöja konspiratörerna. Underbart med en människa som kan tala långa kristall klara meningar utan misstag.

  Dokumentär
  http://www.youtube.com/watch?v=VAcNFQGKWPs

  Kennedys tal
  http://www.youtube.com/watch?v=zdMbmdFOvTs

  Svara

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *