Kvinna på övervakningslista för ebola dog blödande från munnen i frisersalong i New York

En amerikansk kvinna som nyligen hade återvänt från Guinea för 18 dagar sedan och sålunda fanns med på en övervakningslista för ebola ramlade i förrgår ihop inne i en frisersalong i Brooklyn, New York, och avled samtidigt som det kom blod från hennes näsa och mun. Myndigheterna meddelade kort efter att de trodde att kvinnan hade dött av en hjärtattack och senare kom svaret på blodprovet som hade tagits på den döda kvinnan att hon inte hade ebola.

Detta berättas det om i en artikel på Infowars där det också ifrågasätts om allmänheten verkligen kan lita på vad myndigheterna säger om ebola, då det den senaste tiden har dykt upp flera bevis för att det verkar pågå en mörkläggning i USA, kanske även i Europa, vad gäller den verkliga omfattningen av situationen med ebola och att människor med ebolasymptom verkar bli bortförda i hemlighet från amerikanska sjukhus och gränsstationer. Länkar som styrker allt detta finns i artikeln.

Källor för denna artikel:

http://www.infowars.com/nyc-woman-on-ebola-watchlist-dies-bleeding-from-mouth-authorities-say-heart-attack/

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *