WHO anklagas för abortmedel i vaccin

Text: Tobias Lindberg

En katolsk läkarorganisation anklagar WHO och UNICEF för att ge kenyanska kvinnor ett vaccin som kan få kroppen att börja attackera ett kroppseget graviditetshormon vilket ökar risken för missfall och sterilitet.

vaccine-africa-women-001

UNAMID https://www.flickr.com/photos/unamid-photo/8079403297

Detta är inte första gången som organisationer som tillhör Förenta Nationerna (FN) och andra globala organisationer som de samarbetar med anklagas för att vaccinera kvinnor i fertil ålder med ett stelkrampsvaccin som innehåller graviditetshormonet humant koriongonadotropin (hCG). Dessa organisationer har anklagats för att ha gjort samma sak i Mexiko, Nicaragua och Filippinerna i början på 90-talet och i Nigeria 2004.

I ett uttalande från den 4:e november förklarade den katolska läkarorganisationen att de blev misstänksamma mot vaccinkampanjen i Kenya och skickade därför flera prover av vaccinet för analys till två olika laboratorier, ett i Kenya och ett i Sydafrika, som båda slog fast att vaccinerna innehöll hCG, ett hormon som kroppen producerar när kvinnor blir gravida.

Det existerar idag vacciner som innehåller konstgjorda hCG-molekyler som har kopplats samman med ett modifierat stelkrampstoxin, vilket stimulerar immunförsvaret att producera antikroppar mot kroppens egna hCG. När en kvinna som har fått detta vaccin senare blir gravid och hennes kropp börjar producera hCG så förstörs dessa av immunförsvaret vilket gör att graviditeten snabbt avslutas i ett missfall. Redan 1972 började WHO och andra organisationer forska på dessa fertilitetsvacciner.

Källor för denna text:

https://www.lifesitenews.com/news/a-mass-sterilization-exercise-kenyan-doctors-find-anti-fertility-agent-in-u

http://www.thenhf.se/vaccin-spetsat-med-abortmedel-i-who-program/

http://www.ncbi.nlm.nih.gov/pubmed/1874951

1 tanke kring ”WHO anklagas för abortmedel i vaccin

  1. Pingback: Forskare: Influensavaccinet är värdelöst | Science

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *