Tips och kommentarer 2015-08-28

I en artikel på Infowars pekas det orimliga ut i att WHO bara kräver en 90 dagars lång testperiod för att bedöma GMO som säkra. Studier som pågår längre tid än så visar nämligen ofta på hälsorisker. En några år gammal fransk studie visade att råttor som matades med GMO-föda under hela sin livstid började få allvarliga hälsoproblem och tumörer kort efter att denna tremånadersgräns hade passerats.

http://www.infowars.com/world-health-organization-only-requires-90-days-safety-testing-on-gmos/

Den frilansande journalisten Jon Rappoport berättar om att media undviker att rapportera om vaccinmotståndet som växer sig allt starkare i Frankrike. Istället fortsätter medierna att sprida en bild av att det är en överväldigande positiv attityd till vacciner.

https://jonrappoport.wordpress.com/2015/08/23/us-media-blackout-france-oppose-vaccines/

———————————

I en annan text berättar Jon Rappoport om hur CDC-visselblåsaren Dr. William Thomson av någon outgrundlig anledning har hållit sig undan och inte gjort några fler uttalande sedan han för ett år sedan avslöjade att CDC hade dolt resultat som visade att vacciner ökade risken för autism för vissa grupper av barn.

https://jonrappoport.wordpress.com/2015/08/23/cdc-vaccine-whistleblower-the-silence-that-kills/

—————————————

Här är en text som jag skrev för ett år sedan då Dr. William Thompson gick ut med avslöjandet om att CDC fuskade med resultaten.

http://www.informationskriget.se/2014/09/08/brev-till-media-angaende-william-thompson-och-cdc/

stod-002

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *