Brev till media angående William Thompson och CDC

Hej,

Att en av CDC:s absoluta toppforskare går ut med fullkomligt revolutionerande information om att CDC för 10 år sedan “begravde” en studie som visar på att MPR-vaccinet ökar risken för autism i vissa grupper av barn och gör uttalanden om att det är troligt att kvicksilver orsakar autism borde vara en toppnyhet i samtliga medier. Sådan information kan få hela CDC och många andra inom vaccinationsområdet över hela världen att falla.

Fast detta är ingen toppnyhet, tvärt om är det är tyst i samtliga stora medier, både i Sverige och utomlands, trots att det snart har gått nästan två veckor sedan Dr. William Thompson gick ut med den första nyheten. Att det är så med en så här stor nyhet är verkligen illa.

Får ett barn mässlingen i Sverige så bryter hela helvetet löst i samtliga medier, går en av CDC:s högsta forskare på vaccinationsområdet ut med explosiv information som detta så är det helt tyst. Så ska det verkligen inte vara!

Jag har letat efter information om detta, men ingenting går att finna i DN, SvD, Aftonbladet, Expressen, SvT eller TV4. Man får gå till alternativa medier som NewsVoice, White TV, Vaken.se, Kostdemokrati och andra liknande för att överhuvudtaget få reda på att detta pågår. Eller till utländsk alternativ media som Infowars, Drudge Report, Natural News, Mercola, We Are Change, The Daily Sheeple eller liknande.

Vill ni i de stora medierna fortsätta att vara relevant som media så måste så här viktiga frågor tas upp. Jag säger inte att ni måste komma till samma slutsats som jag har gjort eller att ni måste bekräfta att det som Dr. William Thompson säger är sant, men att bara ignorera hela frågan och tiga bort det är verkligen illa. Dr. William Thompson är CDC:s bästa forskare när det kommer till just barnvacciner, autism och kvicksilver. Se bara de rapporter han står som huvudförfattare på som jag bifogar här nedanför. Att en forskare av hans kaliber går ut med något sådant som detta är en meganyhet. Till och med om det han säger skulle vara falskt så skulle det vara en stor nyhet.

Ni kan inte tiga bort detta!

Fortsätter ni på det här spåret så visar det bara att det faktiskt är så som så många redan har börjat inse, att det är de alternativa medierna som är de riktiga medierna.
Ni har nu chansen att ändra på detta och ta täten, att visa att ni är riktig media. Ta den chansen! Följer ni inte min uppmaning så kommer det inte hända något speciellt annat just nu än att  ni fortsätter på den stig mot tystnad och glömska som ni redan vandrar medan andra och piggare medier tar över framtiden.

Med vänliga hälsningar,

Tobias Lindberg
[email protected]

—————————-

Här är denna nyhet som den tas upp i några internationella och svenska alternativa medier:

http://www.infowars.com/the-big-one-cdc-whistleblower-goes-public-now/

http://www.infowars.com/bombshell-cdc-whistleblower-goes-further-mercury-causes-autism/

http://newsvoice.se/2014/09/02/dr-william-thompson-cdc-visslaren-ber-om-ursakt-till-dr-andrew-wakefield-via-sms/

För att alla ska förstå hur stort detta är så länkar jag här till sökresultatet på CDC:s hemsida för de forskarrapporter som Dr. William Thompson har varit huvudförfattare eller medförfattare på samt de kunskapssammanställningar han har gjort:

http://www.ncbi.nlm.nih.gov/pubmed?term=Thompson%20WW[Author]&cauthor=true&cauthor_uid=17898097

Detta brev är skickat till SVT, TV4, SR, DN, SvD, Aftonbladet, Expressen, GT och Metro.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *